Parcul bicicliștilor din Sud, inaugurat pe 1 Iunie

0
335

Vineri, 1 iunie, începând cu ora 10:00, va fi inaugurat Velo Park, despre care Primăria Focșani spune că este primul parc tematic din România de susținere a mobilității alternative. “Velo Park”, amenajat pe o suprafață de peste 2.000 metri pătrați, lângă stadionul Milcovul din cartierul Sud, are ca obiectiv principal învățarea regulilor de conduită în trafic pentru tinerii cicliști.

“Spațiul multifuncțional va simula situații din traficul urban, astfel încât adulții și copiii să poată învăța într-un mod activ, dar în perfectă siguranță, cum să utilizeze bicicleta ca mijloc de transport sau recreere. Parcul beneficiază totodată de spații verzi modern concepute, locuri de ședere pentru însoțitori, mese de șah, tenis, locuri de joacă pentru copii și zone cu internet wi-fi gratuit”, transmit reprezentaníi Primăriei Focșani, care așteaptă cât mai mulți copii, alături de părinți și bunici la inaugurare.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.