Patru corpuri de clădire din curtea spitalului vor fi reabilitate energetic | Cătălin Toma: „Am semnat ordinul de începere al lucrărilor”

0
214
Președintele Consiliului Județean Vrancea a anunțat că a semnat ordinul de începere al lucrărilor pentru reabilitarea energetică a patru corpuri de clădire situate în strada Cuza Vodă, în curtea spitalului județean din Focșani. Proiectul derulat de administrația județeană are o valoare de 3.859.342,63 lei, din care valoarea eligibilă este de 2.572.684,95 lei, valoarea neeligibilă 1.286.657,68 și cofinanțarea de 51.453,70 lei. Durata de execuție a lucrărilor de reabilitare este de 12 luni. „Am semnat ordinul de începere al lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Reabilitare energetică și lucrări conexe Centrul de zi de recuperare și reabilitare copii cu dizabilități, Corp C1, C2, C3, C4, Str. Cuza Vodă, nr. 52, Municipiul Focșani, județul Vrancea”. Investiția derulată de Consiliul Județean Vrancea face parte din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon (reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitare termică a sistemului de încălzire a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice, reabilitare/modernizare a instalației de iluminat în clădiri + lucrări conexe)”, a transmis președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.