Povestea merge mai departe! Administrația Piețelor Focșani îl acuză pe primarul Cristi Misăilă de blat cu PNL!

2
934

Conducerea Administrației Piețelor Focșani (APF), recte suava doamnă Lavinia Ionescu, prinde glas după ședința ratată a consiliului local și acuzațiile edilului la adresa managerilor instituției,  ieșind cu pieptul dezgolit la atac. Decisă până la capăt să rupă fâșul primarului proaspăt reales, mult stimatul director al APF lasă gingășia la o parte și scoate pistoalele de la oblânc. Într-un comunicat care se dorește devastator ca o torpilă a unui submarin de clasă C, Administrația Piețelor anunță focșănenii că în ultimii 6 ani societatea a mers pe profit. Am atrage atenția aici respectivei administrații, fără să mergem cu insinuări deplasate, că și surata surogată Parking a luat-o pe calea cea bună și a sfârșit, lamentabil, sub cosorul „călăului”. Ca să nu mai lungim mult vorba, Administrația Piețelor Focșani susține în același comunicat că atitudinea primarului nu face decât să aducă prejudicii societății și dovedește cât se poate de clar fraternizarea acestuia cu inamicul liberal: „În ceea ce privește clauza contractuala din contractul de mandat al directorului la care face referire primarul, precizăm că este o clauză prevazută într-un contract valabil care-și produce efecte și a fost încheiată cu respectarea legislației în vigoare care guvernează contractul de mandat conform predeverilor Codului Civil. Precizăm că această clauză se regăsește în multe contracte de mandat ale directorilor din societăți similare atât din subordinea Consiliului Local Focșani cât și din cadrul Asociației Piețelor din România, din care face parte și APF SA. Atitudinea primarului nu face decât să aducă prejudicii societății, având în vedere faptul că la ședința precedentă din data de 17.12.2020 și-a retras Proiectul privind aprobarea tarifelor practicate de APF SA începand cu anul 2021, fara nici o motivare, ca o răzbunare politică a faptului că toți consilierii PSD, USR și o parte din cei ai PNL nu i-au votat proiectul în forma propusă de către acesta. Mai mult decât atât aceste taxe până la acest moment ar fi trebuit materializate intr-o hotărâre de Consiliul Local, astfel încât toți agenții economici interesați să aibă cunostință despre valoarea acestora. Din cauza atitudinii primarului toți acești agenți economici care și-ar fi dorit spațiile din piață, acum, în prag de sărbători, se află într-o incertitudine totală. Nu în ultimul rând arătăm focșănenilor că această imixtiune a primarului Misăila în activitatea societății Administrația Piețelor Focșani SA este una abuzivă care creeazăsocietății pierderi, scopul real al primarului fiind intimidarea conducerii societății și numirea unei conduceri exclusiv din rândul membrilor PNL”.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

  1. „Managerii” de la piață închiriază niște spații PUBLICE, deci nu sunt ale lor ci ale orașului Focșani, ale focșănenilor, ăsta e obiectul lor de activitate. Chiriile încasate le transferă în buzunarul propriu prin megasalarii și mai lasă câțiva firfirici și pentru proprietarul de drept al acestor spații, focșănenii. Tantea în cauză se laudă că Piața e pe profit. Dar cum dracu să nu fie pe profit tanti, închiriezi un spațiu, nu muncești nimic, cum naiba să aduci afacerea asta pe pierdere ? Eu îți garantez tanti că eu aș duce afacerea asta SINGUR mai departe cu nici 10% din costurile pe care le are acum, respectiv salariile voastre.

  2. Văzui un articol pe această temă în Monitorul care publică și niște date și care îmi confirmă total ipoteza. În 2019 de exemplu doamna manager a realizat venituri de 5.016.981 lei si profit 902 lei, adică 0,018 % ? Pe bune doamna manager, asta e rata dumneavoastră de profit pe care o realizați închiriind averea focșănenilor, 0,018% și vă mai și lăudați cu asta ??? În mediul privat un astfel de manager după o întâlnire cu proprietarul activelor ajungea ori la spital ori la pușcărie. Comparativ chiria la UN APARTAMENT în Focșani este de minim 1000 lei pe lună, respectiv 12000 lei pe an. Doamna manager a reușit să obțină 900 de lei pe an din închirierea pieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.