“Pradă” bogată a polițiștilor în urma raziilor din ultima vreme

0
329
Polițiștii au derulat, timp de trei zile, o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. În medie, polițiștii au aplicat câte 100 de sancțiuni pe zi.

Astfel, în urma acțiunii s-au aplicat 310 sancțiuni contravenționale, din care cele mai multe, 96, pentru nepurtarea centurii de siguranță de către conducătorii auto. Au mai fost aplicate 6 sancțiuni folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, 4 pentru depășirea vitezei regulamentare, 2 pentru depășiri neregulamentare și una pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor.

În plasa poliţiştilor au căzut şi 7 pietoni, care au fost prinşi în timp ce traversau neregulamentar. Alte 176 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi au fost constatate 15 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.