Președintele USR Reghiu amenințat cu bătaia de primarul localității

1
1518

Primarul PSD din Reghiu, Răduță Macovei este acuzat de președintele USR Reghiu că l-ar fi amenințat cu bătaia. Totul s-a întâmplat joi după-amiază, atunci când edilul localității ar fi mers la domiciliul președintelui USR și i-ar fi spus să înceteze să îi mai critice acțiunile, altfel „îl va vătăma fizic grav”. Într-o postare pe pagina de socializare, Florin Dobrin, președintele USR Reghiu care va fi și contracandidatul primarului la următoarele alegeri locale, a transmis că primarul din Reghiu s-a comportat ca un huligan și că acțiunile de acest gen nu vor rămâne nepedepsite.

„Disperarea e mare: un nou abuz al primarului comunei Reghiu, obișnuit cu infracțiunile! Ieri, (n.r. joi) Răduță Macovei l-a amenițat pe Dobrin Florin, președintele USR Reghiu, cotracandidat la Primăria comuniei. Macovei s-a comportat ca un huligan, a venit înjurând în fața casei lui Dobrin Florin și l-a amenințat că, în cazul în care mai îndrăznește să îi critice acțiunile, îl va vătăma fizic grav”, se arată în postarea USR Reghiu. Florin Dobrin ne-a spus că a apelat numărul de urgență 112 și a reclamat comportamentul edilului din Reghiu.

„Vom lua atitudine împotriva acestui stil mafiot, specific PSD. Pentru comportament huliganic, hărțuire și amenințare fizică există legi, la care am apelat și am făcut plângere penală. Vă place sau nu, oamenii din Reghiu sunt liberi, domnule primar, se pot exprima despre ce vor ei. Vremurile în care mai puteați intimida pe cineva cu această atitudine agresivă și abuzivă au trecut. Oamenii ridică privirea, au o voce, iar abuzurile de toate felurile nu vor ramâne nesancționate, nici legal, nici politic. Milităm pentru o politică curată, civilizată, cu argumente și bun simț. Vrem să le arătăm cetățenilor din Reghiu că se poate și altfel decât cum i-a obișnuit primarul PSD”, a mai transmis președintele USR Reghiu, Florin Dobrin.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Saracul domn Dobrin. Ce primar jegos. Sa ameninți oamenii cu bataia? Parca imi amintește ca am citit in presa de un episod din USR când Domnul Dobrin era „primarul”… Sper sa candidati, domnule Dobrin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.