Primăria Cârligele va împărți localnicilor măști, mănuși si declarații pe propria răspundere

0
1331

O măsură mult așteptată va deveni obligatorie de vineri, ca urmare a unei hotărâri luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență: nicio ieșire în public fără mască de protecție. Însă, după cum se știe, măștile sunt greu de găsit de câteva săptămâni, așa că unele autorități din Vrancea s-au gândit cum să vină în sprijinul localnicilor.

Printre acestea și Primăria Cârligele, localitate în care joi și vineri se va merge din gospodărie în gospodărie pentru a le furniza cetățenilor nu doar măști, ci și mănuși, precum și declarații pe propria răspundere. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Ștefan Moscu.

Dragi locuitori ai comunei Cârligele,

În cursul zilei de astăzi Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vrancea a instituit MĂSURA OBLIGATORIE de a purta măști de protecție în toate SPAȚIILE PUBLICE ÎNCHISE ȘI DESCHISE din tot județul Vrancea (microbuze transport public, instituții publice, magazine, supermarketuri, farmacii, piețe agroalimentare, șantiere etc).
Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră joi, 09 Aprilie, și vineri 10 Aprilie, echipe de la primărie vor merge prin toate satele comunei si vor distribui la fiecare gospodărie în parte pachete care conțin măști, mănuși si declarații pe propria răspundere. Sper ca aceste produse să vă fie de folos, să vă protejeze atât sănătatea cât și de efectele legii (să nu riscați amenzi).

De asemenea, vă aduc la cunoștință că mâine va avea loc o ședință extraordinară de consiliu local, pe ordinea de zi fiind și un proiect de hotărâre privind alocarea din bugetul local al comunei a sumelor necesare pentru 400 de pachete cu alimente de primă necesitate care vor fi distribuite în comună persoanelor/ familiilor aflate în nevoie în această perioadă grea. Totodată, începând de mâine se va repeta acțiunea de dezinfecție pe străzile comunei și în locurile publice, de data asta cu mijloace proprii. Respectați regulile de combatere a infectării cu virusul Covid-19!!!
Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!
Protejați-vă părinții!
Protejați-vă familiile!
Protejați-vă vecinii, consătenii!!!”.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.