Primăria Focșani anunță că a început plata indemnizațiilor pentru persoanele care au făcut parte din secțiile de votare!

0
411

Primăria Focșani anunță că începând de astăzi, 8 octombrie, și până în data de 14 octombrie va achita indemnizațiile celor care au făcut parte din secțiile de votare la alegerile din 27 septembrie. Persoanele respective sunt așteptate la sediul primăriei din B-dul Dimitrie Cantemir de luni până miercuri între orele 8.00 – 16.30 și vineri în intervalul orar 8.00 – 14.00. „Persoanele care au ocupat în timpul desfășurării scrutinului electoral una dintre funcțiile de președinte, locțiitor, operatori tableta sau membru în secția de votare, sunt așteptate la sediul Primăriei din B-dul Dimitrie Cantemir nr. 1 bis. Indemnizațiile sunt achitate la cele două ghișee puse la dispoziție, condiția esențiala fiind prezentarea buletinului sau a cărții de identitate. Facem precizarea că, în cazul în care sunt cetățeni la coadă la terminarea orarului de lucru mai sus menționat, programul va continua până când toți cei prezenți își pot ridica banii cuveniți”, se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.