Primăria Focșani anunță că punctul de lucru de la fosta Vamă va fi redeschis

0
60

Începând de marți, 17 martie 2020, punctul de lucru al Serviciului taxe și impozite situat la adresa Cuza-Vodă nr 56, în locația fostei coletării vamale, va fi redeschis publicului. “Între timp, am reconfigurat spațiul astfel încât să putem asigura funcționalitatea serviciului odată cu evitarea contactului direct între cetățean și funcționarul de la ghișeu, întrucât este datoria noastra să luăm toate măsurile pentru ca acest nou Coronavirus să nu se răspândească pe raza Municipiului Focșani. Încă o dată precizăm faptul că tot ceea ce înseamnă activitate de evidență a mijloacelor de transport (înregistrare sau radiere) se va desfășura DOAR în această locație, dar aici se pot plăti și taxele și impozitele locale, precum și taxele pentru Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Focșani, aflat de asemenea în vecinătate”, au transmis reprezentanții Primăriei Focșani.

Programul de lucru cu publicul va fi următorul:

  • de luni până joi, 8.00 – 15.00
  • miercurea va avea în plus și intervalul orar 16.00 – 18.00
  • vinerea, 00 – 12.00 .

În ceea ce privește programul de la ghișeele de la sediul Primăriei Municipiului Focșani, acesta este după cum urmează:

  • de luni până joi, 8.00 – 17.30
  • vinerea, 8.00 – 16.00
  • sâmbăta, 00-11.00 .

“De asemenea, dorim să reamintim focșănenilor că au la dispoziție și posibilitatea de a-și achita on-line taxele și impozitele, ceea ce i-ar scuti de drumul până la Primărie, mai ales în această perioadă. Prin simpla accesare a platformei electronice www.ghiseul.ro , orice cetățean poate plăti on-line toate taxele de oriunde s-ar afla”, se mai arată în comunicat.

“DRAGI FOCȘĂNENI, VĂ RUGĂM CA ÎN AMBELE LOCAȚII (ȘI NU NUMAI!) SĂ PĂSTRAȚI DISTANȚA MINIMĂ DE 1M ÎNTRE PERSOANE!

ESTE ÎN INTERESUL FIECĂRUIA DINTRE NOI SĂ RESPECTĂM RECOMANDĂRILE MEDICILOR ȘI ALE SPECIALIȘTILOR.

TOTODATĂ, ȚIN SĂ VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT PENTRU RESPECTUL ȘI ÎNȚELEGEREA FAȚĂ DE PERSONALUL DE PAZĂ, CARE ÎN ACESTE ZILE ESTE ÎN PRIMA LINIE, LA PROPRIU”, este mesajul primarului Cristi Misăilă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.