Primarul comunei Garoafa, mesaj către Diaspora: „Prea mult ne înjurați că nu vă apărăm părinții și casele!”

1
26452

Într-o postare pe Facebook, primarul comunei Garoafa, Laurențiu Diaconu, anunță că ultimele două zile de precipitații au adus distrugeri importante în localitate: hectare întregi de teren agricol sunt compromise iar râul Putna a făcut praf aproape în totalitate digul de apărare realizat în amonte, pe parteadreaptă, între cele două poduri. În schimb, edilul auce la cunoștință că nu sunt gospodării inundate, victime omenești sau pierderi de animale. Laurențiu Diaconu nu uită să le adreseze un mesaj și un mesaj românilor din Diaspora: „Cetățenilor noștri dragi din DIASPORA le dorim liniște în suflet și numai bine! ( prea mult ne înjurați că noi autoritățile nu facem nimic să vă apărăm părinții și casele lăsate singure) VĂ MULȚUMIM! Natura are cursul ei stimați cetățeni!”, a scris primarul comunei Garoafa pe Facebook.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Există o soluție foarte simplă pentru Diaspora dacă sunt nemulțumiți. Să vină și să facă ei mai bine. Au acum președintele lor, guvernul lor, e de neînțeles de ce nu vin. E și incorect față de cei care traiesc in țară, diasporenii direct sau prin diverse metode au influențat votul dar de trăit cu acest guvern și acest președinte trebuie să trăiască alții. Poate Diaspora ar trebui să-și vadă de treaba ei acolo unde este, și în acele țări sunt politicieni care pot fi înjurați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.