Primarul comunei Reghiu, lăsat fără mandat de judecătorii Curții de Apel Galați

0
973

Primarul comunei Reghiu, Răduță Macovei, a rămas fără mandat în urma unei decizii a instanței. El a fost condamnat definitiv, în 2017, pentru conflict de interese, la o pedeapsă cu închisoarea cu suspendarea și interzicerea unor drepturi, printre care și cel de a mai deține o funcție în care să fie ales. Prefectul județului a emis un ordin privind încetarea mandatului lui Macovei. Primarul din Reghiu a atacat însă ordinul prefectului în instanță. Într-o primă fază, la Tribunalul Vrancea, Răduță Macovei a avut câștig de cauză. Procesul a continuat la Curtea de Apel Galați, unde magistrații au desființat decizia Tribunalului Vrancea și au dat câștig de cauză Prefecturii.

”Admite cererea de intervenţie accesorie. Casează încheierea din data de 29.10.2018 pronunţată de Tribunalul Vrancea şi în rejudecare: Respinge cererea de suspendare ca nefondată. Obligă pe intimatul- reclamant să plătească 850 lei reprezentând cheltuieli de judecată avansate de intervenientul Nemuţ Neculai”, se arată în decizia Curții de Apel Galați.

Decizia judecătorilor este definitivă, ceea ce înseamnă că Macovei trebuie să plece acasă din Primăria Reghiu.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.