Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 19 iunie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateProgramul „Litoralul pentru toți 2023” | Cine și cum se poate înscrie în program, dar și...

  Programul „Litoralul pentru toți 2023” | Cine și cum se poate înscrie în program, dar și ce oferte au pregătit hotelierii?

  Prima etapă din cadrul Programului „Litoralul pentru toți 2023” a început miercuri, 3 mai, și vine ca o oportunitate pentru românii care nu își permit vacanțe în plin sezon. Prin intermediul acestui program, cei care nu își permit sejururi în plin sezon pot achiziționa pachete la prețuri reduse. Prima etapă a programului care a debutat în urmă cu două zile va ține până pe data de 20 iunie 2023, urmând ca cea de-a doua etapă să se desfășoare în toamnă, în perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2023.

  Potrivit site-ului litoralulromanesc.ro, la ediţia din 2023 a programului s-au înscris mai multe hoteluri, unele dintre ele de 4 stele: Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q , din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia. Astfel, turiștii care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când stațiunile și plaja sunt ceva mai libere, dar totuși încălzite de soare, o pot face la costuri la cazare reduse semnificativ pentru sejururi de 6 nopți. Iată câteva exemple:

  Litoralul Pentru Toți 2023 – Mamaia – În stațiunea din Mamaia turiștii se pot bucura de oferete care încep de la 111 lei până la 550 de lei cu tot cu mic de jun inclus, altele mai ieftine nu au și mic dejun însă. Ofertele pot fi studiate pe site-ul litoralulromanesc.ro.

  Litoralul Pentru Toți 2023 –  Mamaia Nord – În stațiunea din Mamaia Nord turiștii se pot bucura de o singură ofertă la 151 de lei/noapte la o cameră dublă, fără masă inclusă.

  Litoralul Pentru Toți 2023 – Eforie Nord – În stațiunea din Eforie Nord turiștii se pot bucura de mai multe oferte. De exemplu 184 și 196 de lei/noapte la o cameră dublă, fără masă inclusă pentru sejurul mai ieftin. Dar sunt oferte mult mai accesibile, de exemplu cazări de 113, 114, 137 de lei, la trei hoteluri, camere duble, însă fără mic dejun inclus.

  „Litoralul pentru Toţi” este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc are în componenţă un număr de 5.344 de societăţi comerciale din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajaţi, reprezentând 37% din forţa de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro şi gestionând, într-o pondere covârşitoare, capital românesc.

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Descoperire macabră într-un apartament din Focșani! Pompierii au găsit cadavrul unei femei

  Un cetățean din cartierul Gării a solicitat intervenția autorităților după ce a constatat că...

  ULTIMA ORĂ La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscripție Panciu a decis renumărarea voturilor pentru funcția de primar

  În urma alegerilor din 9 iunie, primarul în funcție – Nicolai Mărăscu (PNL), a...

  Fondul Național de Garantare a Creditelor va emite acordurile de refinanţare în Programul ”Prima Casă”

  Prin adoptarea Ordonanței de Urgență Nr. 58/6 iunie 2024 FNGCIMM este mandatat să emită, acordurile...

  ARTICOLE POPULARE

  GALAȚI: Tragedie în apropiere de Hanu Conachi! Trei muncitori au fost îngropați de vii, unul dintre ei a decedat

  Tragedie la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu. Un mail de pământ s-a surpat peste...

  ATENȚIE DN2 este inundat la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că la ieșire din Râmnicu...

  A murit fostul director al SCCM Focșani, inginerul Lucian Văcăreanu

  S-a stins din viață inginerul Lucian Văcăreanu, fost director al SCCM Focșani și unul...