Proiect inedit la Biblioteca Județeană | Cei care împrumută cărți vor avea serviciu de curierat gratuit

0
120

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” anunță lansarea unui nou serviciu de bibliotecă. Proiectul intitulat sugestiv „Cărțile vin acasă” este gândit special în contextul actualei epidemii de coronavirus. Astfel, locuitorii municipiului Focșani care doresc să împrumute cărți în perioada următoare, vor beneficia de serviciul de curierat gratuit al bibliotecii și vor primi cărțile dorite direct acasă, respectându-se, desigur, condițiile de protecție și distanțare impuse. „Prin acest proiect, dorim să venim în sprijinul cititorilor fideli, în sprijinul întregii noastre comunități, indiferent de vârstă,  și să aducem bucuria lecturii în casele dumneavoastră. Suntem convinși că această solidaritate prin lectură ne va da, tuturor, mai multă energie și mai multă încredere în forța regeneratoare a cărții. Doritorii ne pot contacta telefonic, de luni până joi în intervalul orar 8.30 – 16.00, iar vineri în intervalul orar 8.30 – 14.00, pentru a-și exprima preferințele de lectură, la următoarele numere de telefon:

  • Secția de Împrumut la Domiciliu Adulți – 0237/214562;
  • Secția de Copii și Tineret – 0237 / 626646;
  • Sala de Lectură Adulți – 0237 / 231161. 

De asemenea, ne puteți transmite solicitările dvs. și pe următoarea adresă de e-mail: biblioteca@bjvrancea.ro. Vă așteptăm cu încredere, asigurându-vă, ca întotdeauna, de promptitudinea și seriozitatea noastră!”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene din Focșani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.