Răsturnare de situație! Agresiunea sexuală comisă de directorul Căminul de Bătrâni asupra unei angajate NU SE CONFIRMĂ!

0
2030

La sfârșitul lunii trecute, primarul Cristi Misăilă a dispus o anchetă la Căminul de Bătrâni Focşani, după apariția în spațiul public a unor acuzații aduse de o angajată directorului instituției. Aceasta a reclamat că ar fi fost abuzată fizic şi sechestrată de directorul instituţiei, care este preot, şi care i-ar fi cerut să întreţină raporturi sexuale. Ancheta este derulată de corpul de control al primarului, iar din primele date acuzațiile angajatei ar fi nefondate.

“Au fost verificate imaginile de pe camerele de supraveghere instalate la Căminul de Bătrâni și după vizionarea imaginilor vă spun clar că a fost o minciună sfruntată pentru a-i face rău acestui preot. Am dispus extinderea controlului începând cu data de la care dumnealui a fost angajat la Căminul de Bătrâni”, a declarat primarul Cristi Misăilă la sfârșitul ședinței Consiliului Local Focșani.

Edilul a mai arătat că infirmiera, care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani după momentul pretinsei agresiuni, a declarat în fața medicilor, în scris, pe propria răspundere, că nu a fost victima vreunei agresiuni. Misăilă a mai precizat că ancheta nu s-a finalizat. În paralel, și poliția derulează o anchetă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.