Războiul managerilor de la Spitalul Județean Vrancea continuă! Fostul șef al instituției este acuzat de noua conducere că „a ascuns gunoiul sub preș”

0
444

Noua conducere a Spitalului Județean Vrancea sare la gâtul fostului manager al instituției, Constantin Mîndrilă. În opinia actualei administrații a instituției, patronată în regim interimar de Codruța Elena Neagu, ex-șeful celei mai importante unități medicale din Vrancea a scos în evidență renovările și modernizările unor secții doar de dragul publicității, situația reală fiind de fapt alta, ascunsă de privirile curioșilor. Într-un comunicat de presă sosit pe adresa redacției și semnat „Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani”, se arată că subsolul instituției nu a beneficiat de atâta atenție din partea fostului manager, ba, mai mult, a fost lăsat în paragină, acolo, în condiții insalubre, depozitându-se chiar medicamente. „Oare sunt lucruri care i-au scăpat atenției domnului Mîndrilă sau este vorba despre altă motivație când vorbim despre medicamente și material sanitare DESTINATE tratării pacienților dializați depozitate la subsol, în cutii mucegăite și în spații pline de igrasie? Oare zgomotul apei de la instalațiile sanitare defecte și mirosul irespirabil din acestespații nu au impresionat grija domnului manager ”moralist” Mîndrilă Constantin? Oare pe atunci nu era atât de preocupat de soarta pacienților care ar putea primi medicamente care nu aveau ce căuta în acele spații? Sau nu voia să știe ori nu avea voie să știe pentru că nu trebuia să deranjeze? Iar aceste degradări este evident că nu s-au produs în ultimele două luni de când dânsul nu se mai ocupă de conducerea spitalului!”, scrie în comunicat. Pe de altă parte, ex-managerul Constantin Mîndrilă spune că fotografiile în cauză au fost făcute în subsolul care ar fi urmat să intre în renovare chiar în acest an, după cele de la pavilionul central și că toate aceste atacuri ascund de fapt altceva, și anume înlocuirea pe criterii politice a asistentului coordonator de la Secția Dializă, Ana Dragoș, cu Ana Zară, lucru care s-a și întâmplat de Ziua Copilului, pe 1 iunie. „Văd că este vorba despre subsolul care urma să fie renovat vara aceasta, după lucrările de renovare la pavilionul central. Este un truc prin care i-au imputat asistentei coordonator de la Secția de Dializă că are o problemă la la magazine ca să o înlocuiască din funcție. În loc să se ocupe cu așa ceva mai bine s-ar ocupa să pună în funcțiune aparatul RT-PCR, să predea constructorului Secția de Pneumologie fără pacienți în ea, să nu mintă doctorii și să nu-i mai amenințe cu lipsa de colaborare. Imaginile respective sunt adunate intenționat de prin mai multe locuri ca să-și justifice neputința și nepriceperea. De doua luni și jumătate de când sunt la conducere atât au reușit să facă: să găsească o magazie care urma să între în renovare”, ne-a spus Constantin Mîndrilă.

subsol sJU foto 7 - Războiul managerilor de la Spitalul Județean Vrancea continuă! Fostul șef al instituției este acuzat de noua conducere că „a ascuns gunoiul sub preș”

subsol sJU foto 3 - Războiul managerilor de la Spitalul Județean Vrancea continuă! Fostul șef al instituției este acuzat de noua conducere că „a ascuns gunoiul sub preș”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.