Șapte inculpați după o bătaie la Vidra. Aceștia s-au altoit reciproc în mijlocul drumului, iar un bărbat a ajuns în stare gravă la Iași

0
489

Procurorii au finalizat ancheta în dosarul constituit după un scandal care a avut loc în comuna Vidra în urmă cu doi ani, rechizitoriul finalizându-se cu șapte inculpați. Niciunul nu a recunoscut că s-ar face vinovat, fiecare mărturisind doar că a intervenit în conflict pentru a salva pe altcineva. Însă, în urma anchetei, s-a stabilit că șase dintre aceștia se fac vinovați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, în timp ce al șaptelea va răspunde și pentru tentativă de omor. Acesta din urmă a fost trimis în judecată sub această acuzație întrucât, în timpul conflictului, l-a lovit în cap cu o țeavă de metal pe un bărbat în vârstă acum de 31 de ani, care ulterior conflictului a fost transferat de urgență la Iași. Victima a fost diagnosticată la spital cu traumatism cranio-cerebral și stare comatoasă, scor Glasgow 14 puncte. Agresorul a ieșit la rândul său un pic „șifonat”, fiind tăiat pe mână cu o drujbă.

Conflictul a avut loc pe 29 iulie 2018 pe drumul public din Burca-Cucuieți, comuna Vidra, în jurul orei 22.00. Polițiștii au intervenit pentru a calma spiritele după un apel la 112. „La fața locului s-au deplasat o echipă operativă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale-IPJ Vrancea și jandarmi și au aplanat conflictul. Toate persoanele implicate în conflict au fost identificate, în cauză fiind întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, preciza IPJ Vrancea la acel moment.

Sunt acuzați doar de tulburarea ordinii și liniștii publice trei inculpați: D.-G. S., C. D. și I. D., acuzați că au participat la conflictul spontan dintre cele două grupuri de bărbați, în timpul căruia s-au lovit reciproc cu pari și țevi. În același timp, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice vor fi judecați A. D., C. S. și I. P. – cel care a „mânuit” moto-fierăstrăul.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.