Sfâșietor! Militarul al cărui fiu a murit electrocutat abia își îngropase mama

0
Necazul care s-a abătut asupra familiei militarului focșănean Florin Șuteu, al cărui fiu a murit azi-noapte, electrocutat, în gara Focșani, este greu de descris în cuvinte.

Moartea fiului său e cu atât mai devastatoare cu cât acessta abia își înmormântase mama. Sâmbătă, 6 octombrie, când și-a pierdut mama, militarul a postat pe Facebook un mesaj plin de tristețe.

“Oamenii vin si pleaca din viata noastra … E ceva firesc … Uneori dureros pentru noi, alteori … ca o usurare pentru ei … Tot ce are un inceput are si un sfarsit … De fapt nu vine si nu pleaca nimeni! Decat noi … Noi suntem singurii calatori prin lumea asta … Oamenii vin si pleaca din viata noastra … la fel cum si noi venim si plecam din viata lor la un moment dat”, a scris Florin Șuteu pe Facebook.

Câțiva prieteni au lăsat mesaje de condoleanțe. Postarea lui s-a umplut rapid de comentarii astăzi, când prietenii militarului au aflat de tragicul sfârșit al fiului său.

“Dumnezeu să vă întărească și va ajute ! Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte si sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta mare nenorocire ,, a plecat mult prea devreme sincere condoleante.! Zbor lin catre ingeri,Tedi!ai plecat mult prea devreme!Condoleante familiei îndurerate! CONDOLEANTE,DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA VA DEA PUTERE SA MERGETI MAI DEPARTE!! Florin , nu cred că există cuvinte care să poată să-ți aline durerea…, sincere condoleanțe !”, au scris prietenii lui Florin Șuteu, astăzi, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.