Sute de echipamente de protecție distribuite unităților medicale de către ISU Vrancea

0
127

Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea au mers ieri la mai multe unități medicale din județ, pentru a distribui echipamente de protecție. Aceste misiuni au fost realizate în baza unor dispoziții emise de Departamentului pentru Situații de Urgență. Mai întâi s-a mers la Serviciul de Ambulanță Județean, unde au fost duse 500 de viziere, 2.800 combinezoane și 500 măști FFP3.

La Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani au fost predate 4.100 viziere – din care 1.100 pentru UPU, iar la Spitalul Municipal Adjud – 650 viziere (450 pentru CPU), 50 de combinezoane, 100 perechi mănuși și 100 de măști FFP3 – toate acestea pentru CPU. Cadrele ISU Vrancea au ajuns și la Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Vrancea, cu 4.200 bucăți de măști simple cu 3 pliuri, precum și la Direcția de Sănătate Publică Vrancea, cu 200 de viziere.

Pentru Casa de Asigurări de Sănătate se vor distribui luni 1.100 bucăți viziere (400 bucăți pentru medicii de familie, 600 bucăți pentru ambulator și 100 bucăți pentru medicii de familie aferenți CASAOPSNAJ).

Persoanele care vor să sprijine demersurile ONG urilor implicate activ în limitarea efectelor epidemiei COVID-19 pot accesa https://rohelp.ro/ro/. Această platformă digitală completă a fost pusă la dispoziția organizațiilor pentru a colecta resursele de care acestea au mare nevoie. Cu ajutorul acestei platforme veți putea vedea care sunt cele mai presante nevoi ale organizațiilor de pe teritoriul țării și veți putea alege către ce cauză vreți să donați sau la ce eforturi vă doriți să contribuiți”, recomandă autoritățile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.