Teste pentru depistarea anticorpilor IgG anti COVID 19, disponibile în rețeaua Synevo | Cât costă un test și ce rol are acesta

0
846

Synevo România anunță că va introduce, în oferta serviciilor oferite, testul pentru depistarea anticorpilor IgG. Acest test, care folosește probe recoltate din sânge, este utilizat  cu succes pe plan international în lupta împotriva virusului și are rolul de a detecta în sânge anticorpii de tip IgG produși de organism ca răspuns la infecția cu noul tip de coronavirus SARS-CoV-2. Compania anunță că, începând de luni, 11 mai, testul va putea fi accesat în toate centrele de recoltare din țară. În Focșani, laboratorul este situat pe strada Brailei, nr. 3. Costul unui test este de 95 de lei, iar rezultatele vor fi eliberate în maxim 48 de ore. „Pentru o acuratețe optimă este recomandată repetarea testului în interval de cel mult o lună, rezultatele putând fi analizate astfel în dinamică”, transmit reprezentanții companiei. Testul se adresează celor care doresc să afle dacă au contactat virusul, fiind asimptomatici, sau care au dezvoltat o formă usoară ce putea fi atribuită unui alt tip de infecție respiratorie, precum și contacților pacienților COVID-19, care au prezentat puține simptome în primele 14 zile de la ultima expunere. Recent, laboratorul Gașpar din Focșani a anunțat posibilitatea de a efectua același tip de teste.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.