Trei bărbați arestați pentru șantaj și lipsire de libertate. Un al patrulea suspect, din Odobești, a fost reținut azi

0
3664

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 43 de ani, sunt cercetați într-un dosar de șantaj și lipsire de libertate, parte vătămată fiind un tânăr de 26 de ani din Panciu. Trei dintre aceștia au fost deja arestați noaptea trecută, iar al patrulea suspect a fost reținut, după ce au forțat partea vătămată să le dea importante sume de bani, în lei, dar și în euro și lire sterline. Infracțiunile au fost comise în decurs de câteva luni, începând cu vara acestui an. Cei trei bărbați arestați preventiv au atacat deja soluția pronunțată de Judecătoria Panciu. „În fapt, la data de 19 august 2020, trei barbați cu vârste cuprinse între 35 și 43 de ani, au obținut prin constângere și amenințări suma de 3.800 de lire sterline și 10.000 de lei de la un bărbat de 26 din localitatea Panciu, sub pretextul că un prieten de-al acestora ar fi fost pagubit anterior de victimă. Ulterior, cei trei l-au constrâns din nou pe bărbatul de 26 ani, de la care au obținut de această data suma de 10.000 de euro.
Astfel, în cursul zilei de 26 ianuarie au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, pe numele a trei bărbați, persoanele depistate fiind reținute pentru 24 de ore, iar în cursul nopții trecute pe numele celor trei au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În continuarea cercetărilor, polițiștii au dispus astăzi, în cadrul aceluiași dosar penal, reținerea unui bărbat de 37 de ani, din orașul Odobești, urmând ca în cursul zile de mâine să fie prezentat Judecătoriei Panciu, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de şantaj și lipsire de liberatate. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului Pentru Acţiuni Speciale și al lucratorilor din cadrul IJJ Vrancea”, se arată într-un comunicat.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.