UPDATE-FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Biciclist lovit de o mașină în apropiere de Obrejița

0
313

UPDATE: Un autoturism Toyota, înmatriculat în județul Neamț a fost implicat în accidentul de pe DN2, la Obrejița. La fața locului a ajuns o ambulanță SAJ Vrancea. Biciclistul lovit de mașină a fost resuscitat de medicii ajunși la fața locului, fără rezultat. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani din Gugești, despre care martorii de la fața locului spun că ar fi paznic la vie. În urma impactului violent, trupul acestuia a fost aruncat câțiva metri pe câmp, rănile suferite cauzându-i moartea. Șoferul autoturismului în vârstă de 27 de ani a fost testat cu alcooltestul de polițiști, rezultatul fiind negativ.

ȘTIREA INIȚIALĂ:  Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp pe drumul european 85, în apropiere de localitatea Obrejița. Din primele informații, un biciclist care se deplasa pe sensul de mers București-Focșani a fost lovit de un autoturism. VOM REVENI CU DETALII! (foto: arhivă)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.