ULTIMA ORĂ + FOTO: Doi jandarmi vrânceni au salvat victima unui accident, pe centura Capitalei

0
641

Prim-adjunctul comandantului IJJ Vrancea şi un subofiţer al Inspectoratului au intervenit, în această după-amiază, să-i acorde primul ajutor unei femei, care a fost victima unui accident rutier. Accidentul s-a produs pe centura Capitalei, iar cei doi jandarmi, care treceau întâmplător cu mașina pe acolo, nu au stat nici o secundă pe gânduri și au intervenit.

„Am acționat din instinct sau așa am simțit”…am auzit de foarte multe ori această explicație de la ofițerii și subofițerii care intervin în situații speciale în afara orelor de program, însă în spatele acestor instincte stau multe ore de muncă, de exerciții și deprinderi formate prin nesfârșite repetiții. 
La ora 17.20, pe centura de ocolire a Capitalei, la intersecţia străzilor Aeroportului cu strada Odăii, colonelul Iordache Dorel şi plutonierul adjutant Tiucă Claudiu din cadrul Jandarmeriei Vrancea, au oprit să acorde sprijin unei victime a unui accident rutier, până la sosirea unui echipaj de ambulanţă şi a unui echipaj de poliţie rutieră”, este mesajul publicat de Jandarmeria Vrancea pe pagina oficială de Facebook.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.