ULTIMĂ ORĂ: Percheziții la persoane bănuite de trafic cu minori

0
490
Polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au identificat principalii suspecți în cazul mai multor infracțiuni de trafic de minori, fapte săvârșite în cursul anului 2017 pe raza județului.

Este vorba despre date nou apărute într-un dosar aflat de mai mult timp în lucru, vizând o grupare specializată în racolarea de fete, care erau ulterior obligate să se prostitueze, fiind obținute astfel importante sume de bani. În cursul zilei de astăzi au avut loc trei percheziții domiciliare, în urma cărora şase persoane au fost duse la audieri la sediul D.I.I.C.O.T. În urma audierilor, doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 21 de ani, ambii din comuna Răstoaca, s-au ales cu măsuri preventive, respectiv arest preventiv și arest la domiciliu.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.