ULTIMĂ ORĂ! Soluția de condamnare a afaceristului Jîtea a fost DESFIINȚATĂ, iar procesul se reia la Galați

0
1253

Punct și de la capăt în mega-dosarul afaceristului focșănean Liviu Jîtea. În urmă cu câteva momente, Curtea de Apel Galați s-a pronunțat în calea de atac, după ce instanța de fond le-a dat tuturor inculpaților pedepse de închisoare cu executare. Conform soluției de azi însă, procesul se reia de la zero! „S-au admis apelurile declarate de avocat …., de inculpaţii …şi de partea civilă …. împotriva sentinţei penale nr. 291 din 27.06.2019 a Tribunalului Galaţi. A fost desfiinţată în totalitate sentinţa penală apelată şi s-a dispus trimiterea cauzei spre rejudecare judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Galaţi”, se arată într-un răspuns trimis redacției noastre de reprezentanții CA Galați.

În urmă cu mai bine de un an, pe 27 iunie 2019, Tribunalul Galați pronunța o soluție dură în dosarul afaceristului Liviu Jîtea, trimis în judecată în 2013: 13 ani de închisoare cu executare. De altfel, toți cei 19 inculpați au primit pedepse de închisoare cu executare, iar societatea administrată de Jîtea – SC Trust LF Trade SRL Focșani, a fost obligată să plătească sute de mii de euro. Judecătorul cauzei a dispus totodată ca inculpaților să le fie menținut sechestru asigurator asupra bunurilor, afaceristul focșănean având sub sechestru sute de bijuterii de aur, inclusiv cele ale copiilor. În rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT Galați afaceristul Jîtea este considerat capul grupului infracțional, care ar fi antrenat mai mulți angajați pe linia evaziunii fiscale și a spălării de bani, reținându-se că încasările realizate din comercializarea alcoolului produs prin sustragerea de la contorizare, în perioada 12.07.2011 – 07.03.2013, ar fi însumat 13.668.750 lei (aferentă cantității de 1.443.420 litri). „Inculpații Jîtea Mircea Liviu, Milea Raluca și Ionescu Florența Mona și persoana juridică învinuită SC Trust LF Trade SRL, prin reprezentantul său legal Ionescu Florența Mona și angajații săi, în perioada 12.07.2011 – 07.03.2013, acționând în cadrul grupului constituit în luna iulie 2011, împreună cu membrii acestuia, prin acțiuni repetate desfășurate în baza aceleiași rezoluții infracționale, au ascuns adevărata natură a provenienței și a circulației cantității de 1.443.420 litri alcool, produse prin sustragerea de la contorizare, cunoscând că provine din săvârșirea unei infracțiuni, cauzând astfel un prejudiciu în valoare totală de 13.668.750 lei”, se arăta în actul de acuzare.

Condamnă pe inculpatul JÎTEA MIRCEA LIVIU la o pedeapsă de 8 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru instigare la deţinerea în afara unui antrepozit fiscal şi comercializarea ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru instigare la amplasarea înaintea contoarelor a unor canele sau robinete prin care se pot extrage cantităţi de alcool sau distilate necontorizate în formă continuată… la o pedeapsă de 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 4 ani după executarea pedepsei principale pentru instigare la evaziune fiscală în formă continuată… la o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru spălare de bani în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru blocare a funcţionării echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale în formă continuată… la o pedeapsă de 11 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 4 ani după executarea pedepsei principale pentru furt calificat în formă continuată în forma agravantă cu consecinţe deosebit de grave. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Jîtea Mircea-Liviu urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 11 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 4 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 13 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 4 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpata MILEA RALUCA la o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe aceeaşi inculpată la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare pentru complicitate la deţinerea în afara unui antrepozit fiscal şi comercializarea ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru amplasarea înaintea contoarelor a unor canele sau robinete prin care se pot extrage cantităţi de alcool sau distilate necontorizate în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani şi 6 luni închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată… la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru spălare de bani în formă continuată… la o pedeapsă de 6 luni închisoare pentru blocare a funcţionării echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale în formă continuată… la o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru furt calificat cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatei Milea Raluca şi dispune ca aceasta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 10 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 12 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpata IONESCU FLORENŢA-MONA la o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe aceeaşi inculpată la 1 an şi 6 luni închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru amplasare înaintea contoarelor a unor canele sau robinete prin care se pot extrage cantităţi de alcool sau distilate necontorizate în formă continuată… la o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru evaziune fiscală în formă continuată… la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru spălare de bani în formă continuată… la o pedeapsă de 6 luni închisoare pentru blocare a funcţionării echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale în formă continuată… la o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru furt calificat cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatei Ionescu Florenţa Mona urmând ca aceasta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 10 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 12 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul BICA NECULAI la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru amplasare înaintea contoarelor a unor canele sau robinete prin care se pot extrage cantităţi de alcool sau distilate necontorizate în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru infracţiunii de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Bica Neculai, urmând ca aceasta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul TUCAN MIHAIL-VIOREL la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru complicitate la deţinerea în afara unui antrepozit fiscal şi comercializarea ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru amplasare înaintea contoarelor a unor canele sau robinete prin care se pot extrage cantităţi de alcool sau distilate necontorizate în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată… la o pedeapsă de 6 luni închisoare pentru blocare a funcţionării echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale în formă continuată… la o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru furt calificat cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Tucan Mihail-Viorel, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 10 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 11 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpata TUCAN VALENTINA la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe aceeaşi inculpată la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru complicitate la deţinerea în afara unui antrepozit fiscal şi comercializarea ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru amplasare înaintea contoarelor a unor canele sau robinete prin care se pot extrage cantităţi de alcool sau distilate necontorizate în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatei TucanValentina, urmând ca aceasta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul NEAGU CIPRIAN la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru complicitate la deţinerea în afara unui antrepozit fiscal şi comercializarea ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru amplasare înaintea contoarelor a unor canele sau robinete prin care se pot extrage cantităţi de alcool sau distilate necontorizate în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Neagu Ciprian, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpata ROBU NICUŢA la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe aceeaşi inculpată la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru complicitate la deţinerea în afara unui antrepozit fiscal şi comercializarea ilicită de produse accizabile în formă continuată. Condamnă pe aceeaşi inculpată la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru amplasare înaintea contoarelor a unor canele sau robinete prin care se pot extrage cantităţi de alcool sau distilate necontorizate în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatei Robu Nicuţa, urmând ca aceasta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpata GEORGIAN ANTOANETA-IULIANA la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru aderare la un grup infracţional organizat. Condamnă pe aceeaşi inculpată la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru complicitate la deţinerea în afara unui antrepozit fiscal şi comercializarea ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru amplasare înaintea contoarelor a unor canele sau robinete prin care se pot extrage cantităţi de alcool sau distilate necontorizate în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatei Georgian Antoaneta Iuliana, urmând ca aceasta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul CRISTEA STOICA la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Cristea Stoica, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul BORTOŞ ALEXANDRU la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Bortoş Alexandru, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul TARANCIUC DECEBAL-VASILE la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Taranciuc Decebal-Vasile, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul DATCU LUCIAN la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Datcu Lucian, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul PANCIU DĂNUŢ la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru achiziţionare de alcool etilic vrac de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Panciu Dănuţ, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul GUŢAN MARIAN la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru achiziţionare de alcool etilic vrac de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Guţan Marian, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3(trei) ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul IRIMIA MARIAN-CĂTĂLIN la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru achiziţionare de alcool etilic vrac de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Irimia Marian-Cătălin, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul CREIŢĂ COSTICĂ la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru achiziţionare de alcool etilic vrac de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Creiţă Costică, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul GRĂJDEANU IONUŢ-MARIANOV la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată… la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru achiziţionare de alcool etilic vrac de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi în formă continuată… la o pedeapsă de 5 ani pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Grăjdeanu Ionuţ-Marianov, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă pe inculpatul ANTONIU ANGI-TONI la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Dispune încetarea procesului penal faţă de inculpatul Antoniu Angi-Toni pentru infracţiunile de achiziţionare de alcool etilic vrac de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi în formă continuată şi deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializare ilicită de produse accizabile în formă continuată (fapte din perioada iulie 2011-septembrie 2011) întrucât a intervenit prescripţia răspunderii penale. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Dispune contopirea pedepselor aplicate inculpatului Antoniu Angi-Toni, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 5 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale, sporită la 6 ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Condamnă persoana juridică SC TRUST LF TRADE SRL la o pedeapsă de 100.000 lei amendă pentru deţinere în afara unui antrepozit fiscal şi comercializarea ilicită de produse accizabile în formă continuată. Condamnă pe aceeaşi persoană juridică la o pedeapsă de 100.000 lei amendă pentru amplasare înaintea contoarelor a unor canele sau robinete prin care se pot extrage cantităţi de alcool sau distilate necontorizate în formă continuată… la o pedeapsă de 200.000 lei amendă pentru evaziune fiscală în formă continuată… la o pedeapsă de 200.000 lei amendă pentru spălare de bani în formă continuată… la o pedeapsă de 100.000 lei amendă pentru blocare a funcţionării echipamentului de măsură a consumului de gaze naturale în formă continuată… la o pedeapsă de 300.000 lei amendă pentru furt calificat cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată. Dispune ca persoana juridică SC TRUST LF TRADE SRL să execute pedeapsa amenzii cea mai mare, respectiv 300.000 lei, sporită la 400.000 lei. Aplică persoanei juridice SC TRUST LF TRADE SRL pedeapsa complementară constând în interzicerea de a participa la procedurile de achiziţii publice pe o durată de 2 ani începând cu data rămânerii definitive a prezentei sentinţe.

Deduce din pedepsele aplicate inculpaţilor perioada reţinerii şi arestării preventive. Obligă inculpaţii Jîtea Mircea Liviu, Milea Raluca, Ionescu Florenţa Mona, Bica Neculai, Tucan Mihai Viorel, Neagu Ciprian, Robu Nicuţa, Cristea Stoica, Bortoş Alexandru, Datcu Lucian, Panciu Dănuţ, Guţan Marian, Irimia Marian Cătălin, Creiţă Costică, Grăjdeanu Ionuţ Marianov şi SC Trust LF Trade SRL Focşani, prin administrator judiciar Bordea Ştefan, toţi în solidar, să plătească părţii civile Ministerul Finanţelor Publice-Agenţia Naţională de Administrare Fiscală-Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili suma de 58.425.387 lei, cu titlu de despăgubiri civile, cu dobânda legală aferentă sumei calculată de la data săvârşirii infracţiunilor – martie 2013 şi până la achitarea integrală a debitului. Din suma totală de 58.425.387 lei, obligă în solidar pe inculpaţii Tucan Valentina şi Taranciuc Decebal Vasile, şi în solidar şi cu inculpaţii Jîtea Mircea Liviu, Milea Raluca, Ionescu Florenţa Mona, Bica Neculai, Tucan Mihai Viorel, Neagu Ciprian, Robu Nicuţa, Cristea Stoica, Bortoş Alexandru, Datcu Lucian, Panciu Dănuţ, Guţan Marian, Irimia Marian Cătălin, Creiţă Costică, Grăjdeanu Ionuţ Marianov şi SC Trust LF Trade SRL Focşani, prin administrator judiciar Bordea Ştefan, la plata sumei de 30.410.951 lei către partea civilă Ministerul Finanţelor Publice-Agenţia Naţională de Administrare Fiscală-Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, cu titlu de despăgubiri civile, cu dobânda legală aferentă sumei calculată de la data săvârşirii infracţiunilor-aprilie 2012 şi până la achitarea integrală a debitului. Dispune obligarea inculpatei Georgian Antoaneta Iuliana în solidar cu inculpaţii Jîtea Mircea Liviu, Milea Raluca, Ionescu Florenţa Mona, Bica Neculai, Tucan Mihai Viorel, Neagu Ciprian, Robu Nicuţa, Cristea Stoica, Bortoş Alexandru, Datcu Lucian, Panciu Dănuţ, Guţan Marian, Irimia Marian Cătălin, Creiţă Costică, Grăjdeanu Ionuţ Marianov şi SC Trust LF Trade SRL Focşani, prin administrator judiciar Bordea Ştefan, la plata sumei de 28.014.436 lei către partea civilă Ministerul Finanţelor Publice-Agenţia Naţională de Administrare Fiscală-Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, cu titlu de despăgubiri civile, cu dobânda legală aferentă sumei calculată de la data săvârşirii infracţiunilor-martie 2013 şi până la achitarea integrală a debitului. Din suma totală de 58.425.387 lei, dispune obligarea inculpatului Antoniu Angi Toni în solidar cu inculpaţii Jîtea Mircea Liviu, Milea Raluca, Ionescu Florenţa Mona, Bica Neculai, Tucan Mihai Viorel, Neagu Ciprian, Robu Nicuţa, Cristea Stoica, Bortoş Alexandru, Datcu Lucian, Panciu Dănuţ, Guţan Marian, Irimia Marian Cătălin, Creiţă Costică, Grăjdeanu Ionuţ Marianov şi SC Trust LF Trade SRL Focşani, prin administrator judiciar Bordea Ştefan, la plata sumei de 9.156.797 lei către partea civilă Ministerul Finanţelor Publice-Agenţia Naţională de Administrare Fiscală-Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, cu titlu de despăgubiri civile, cu dobânda legală aferentă sumei calculată de la data săvârşirii infracţiunilor-septembrie 2011 şi până la achitarea integrală a debitului.

Dispune obligarea inculpaţilor Jîtea Mircea Liviu, Milea Raluca, Ionescu Florenţa Mona, Tucan Mihai Viorel şi SC Trust LF Trade SRL Focşani, prin administrator judiciar Bordea Ştefan, toţi în solidar să plătească părţii civile DISTRIGAZ SUD REŢELE-DIRECŢIA REGIONALĂ EST DISTRIBUŢIE GALAŢI suma de 2.777.554,74 lei, cu titlu de despăgubiri civile cu dobânda legală aferentă sumei calculată de la data săvârşirii infracţiunilor – martie 2013 şi până la achgitarea integrală a debitului. Dispune confiscarea în folosul statului de la inculpaţii Jîtea Mircea Liviu, Milea Raluca, Ionescu Florenţa Mona şi SC Trust LF Trade SRL Focşani, prin administrator judiciar Bordea Ştefan, a sumei de 13.668.750 lei, în cote egale de la fiecare inculpat, sumă obţinută de inculpaţi prin săvârşirea infracţiunii de spălare de bani. Dispune menţinerea măsurilor asiguratorii asupra bunurilor imobile şi mobile ale inculpaţilor din cauză instituite prin ordonanţe ale Parchetului de pe lângă ICCJ-DIICOT-Serviciul Teritorial Galaţi în vederea achitării prejudiciilor cauzate părţilor civile în cauză şi până la punerea în executare a dispoziţiei privind confiscarea specială, după cum urmează:

Măsuri asiguratorii vizând pe inculpatul Jîtea Mircea Liviu:

1.- imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Focşani, jud. Vrancea, proprietatea inculpatului Jîtea Mircea Liviu;

 1. imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Focşani, jud. Vrancea, compus din teren intravilan în suprafață totală de 4.946 mp și construcții anexă conform extrasului de carte funciară, proprietatea inculpatului Jîtea Mircea Liviu;
 2. imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Focşani, jud. Vrancea, compus din teren intravilan în suprafață totală de 9.237 mp și construcții anexă conform extrasului de carte funciară, proprietatea inculpatului Jîtea Mircea Liviu;
 3. imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Focşani, jud. Vrancea, teren/drum în suprafață de 1.827 mp, proprietatea inculpatului Jîtea Mircea Liviu;
 4. imobil înscris in cartea funciară numărul …, imobil situat în intravilanul localităţii Mangalia, stațiunea Olimp (Ferma 5 Pomicola) jud. Constanţa proprietatea inculpatului Jîtea Mircea Liviu. Ulterior dispunerii acestei măsuri, s-a constatat că nuda proprietate a imobilului mai sus menționat fuseseră donată de către inculpatul Jîtea Mircea Liviu și soția acestuia Jîtea Florența către fiica lor Jîtea Andra Marie.Urmare acestui fapt, prin încheierea nr. 5761 a Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mangalia, în dosarul 5761/2013, s-a notat sechestru asigurator dispus prin ordonanța menționată mai sus, asupra dreptului de uzufruct înscris în favoarea inculpatului Jîtea Mircea Liviu;
 5. sumele de 3.450 lei, 1.345 euro şi 205 USD, ridicate în cursul urmăririi penale de la inculpatul Jîtea Mircea Liviu;
 6. următoarele bijuterii şi obiecte de podoabă, ridicate în cursul urmăririi penale de la inculpatul Jîtea liviu Mircea: •o brăţară din metal de culoare galbenă având reliefat un portret şi din material de culoare neagră, lungime 22 cm; •o brăţară fixă din metal de culoare galbenă şi model din metal de culoare argintie cu o piatră de formă pătrată de culoare albă şi opt pietre mici de culoare albă; •o brăţară din metal de culoare galbenă formată din patru zale mari de forma pătrată, lungime 18 cm; •o brăţară din metal de culoare galbenă, jumătate fixă, jumătate formată din lănţişor cu zale având prinse patru figurine colorate; •o brăţară din metal de culoare galbenă formată din patru zale mari dreptunghiulare şi două zale de formă rotundă având încastrate mai multe pietre albe, lungime 19 cm; •o brăţară fixă din metal de culoare galbenă având la ambele capete două cercuri de culoare galbenă, respectiv verde; •o brăţară fixă, fără sistem de închidere, din metal de culoare galbenă; •o brăţară formată din zale ovale din metal de culoare galbenă şi zale din material de culoare neagră, lungime 18 cm; •o brăţară din metal de culoare galbenă având un dreptunghi din metal care uneşte două şiraguri de zale, lungime 17 cm; •o brăţară deteriorată din metal de culoare galbenă având trei floricele , lungime 14 cm; •o brăţară din metal de culoare galbenă având trei delfini de culoare albastră, lungime 14 cm; •o brăţară cu zale triunghiulare din metal de culoare galbenă şi argintie, inscripţionată “DRAGOŞ”, lungime 18 cm; •o brăţară din metal de culoare galbenă formată din mai multe zale rotunde întrepătrunse, lungime 20,5 cm; •o brăţară cu zale mici rotunde din metal de culoare galbenă având şapte flori de diverse culori, lungime 19 cm; •o brăţară deteriorată cu zale mici rotunde din metal de culoare galbenă având trei flori de diverse culori, lungime 15,5 cm; •o brăţară cu zale mici rotunde şi zale în formă de litere D,R,A,G,O,S, din metal de culoare galbenă, lungime cm, o brăţară cu zale mici rotunde din metal de culoare galbenă având şapte flori de diverse culori, lungime 16 cm; •o brăţară cu zale mici şi cinci inimioare din metal de culoare galbenă, lungime 16 cm; •un lanţ tip şnur prevăzut cu pandantiv în formă de cruce, ambele din metal de culoare galbenă, lungime 46 cm; •un lanţ tip şnur din metal de culoare galbenă, lungime 40 cm; •un lanţ tip şnur prevăzut cu pandantiv în formă de cruce şi pandantiv în formă de semilună, toate din metal de culoare galbenă, lungime 38 cm; •un lanţ tip şnur din metal de culoare galbenă, lungime 39 cm; •un lanţ din metal de culoare galbenă prevăzut cu pandantiv “gărgăriţă” de culoare roşie şi parte posterioară din metal de culoare galbenă, lungime 44 cm; •un lanţ tip şnur din metal de culoare galbenă, lungime 51 cm; •un lanţ tip şnur din metal de culoare galbenă, lungime 49 cm; •un lanţ prevăzut cu pandantiv în formă de casă din metal de culoare galbenă, lungime 49 cm; •un lanţ prevăzut cu pandantiv în formă de cruce din metal de culoare galbenă, lungime 56 cm; •un lanţ tip şnur din metal de culoare galbenă, lungime 54 cm; •un lanţ tip şnur din metal de culoare galbenă prevăzut cu pandantiv format dintr-o piatră de culoare roz şi o piatră de culoare albă, lungime 45 cm; •un lanţ cu zale prevăzut cu pandantiv în formă de delfin,ambele din metal de culoare galbenă; •un lanţ tip şnur prevăzut cu pandantiv în formă de cruce, ambele din metal de culoare galbenă, lungime 51 cm; •un lanţ prevăzut cu pandantiv în formă de fetiţă cu rochia încastrată cu pietre de culoare albă, ambele din metal de culoare galbenă, lungime 46 cm; •un colier din metal de culoare galbenă prevăzut cu o piatră de culoare albă şi motive din metal de culoare albă; •un colier tip salbă din metal de culoare galbenă prevăzut cu lănţişoare la capătul cărora sunt pietre de culoare verde,roz,albă şi motive din metal de culoare galbenă şi albă; •un lanţ tip şnur prevăzut cu pandantiv în formă de inimioară, ambele din metal de culoare galbenă; •un colier fix din metal de culoare galbenă prevăzut cu pandantiv cu piatră roz în formă de lacrimă; •un colier fix din metal de culoare galbenă prevăzut cu pandantiv cu piatră albă în formă de lacrimă; •un colier fix din metal de culoare galbenă prevăzut cu pandantiv cu piatră albă rotundă; •un colier fix din metal de culoare galbenă prevăzut cu pandantiv cu piatră roz în formă de lacrimă; •un inel damă din metal de culoare galbenă cu piatră rotundă de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă cu o sferă de culoare albă sidefată; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu trei pietre de culoare roz şi mov şi mai multe pietre mici de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă având model de floare perforată; •un inel damă din metal de culoare galbenă cu model striaţii, piatră de culoare neagră şi mai multe pietre mici de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o piatră de culoare neagră înconjurată de pietre mici de culoare roz; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu două pietre de culoare verde, respectiv roz şi alte pietre mici de culoare albă dispuse în formă de floare; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o piatră de culoare bleu; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu piatră de culoare albastră înconjurată cu pietre mici de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o piatră de culoare gri care are încastrate mai multe pietre mici de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o piatră sferică de culoare albă-sidef şi şase pietre mici de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o piatră de culoare roz; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu pietre mici de culoare albastră şi albă dispuse liniar; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o piatră de culoare galbenă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu cinci pietre de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o piatră de culoare roz şi două biluţe din metal galben; •un inel damă din metal de culoare galbenă şi albă prevăzut cu piatră de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o gărgăriţă de culoare roşie; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu trei biluţe, una de culoare albastră şi două din metal galben; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu un model din metal galben împletit; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o sferă din culoare albă-sidef şi mai multe pietre mici de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o piatră de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu două pietre de culoare roz; •un inel damă din metal de culoare galbenă, cu două capete, prevăzut cu o piatră de culoare albă la unul dintre capete; •un inel damă cu un model simplu oval din metal de culoare galbenă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu cinci pietre de culoare albă şi trei dungi din metal galben; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu model inimioară inscripţionat “AK”; •un inel damă din metal de culoare albă cu trei modele în formă de lacrimă din metal de culoare galbenă; •un inel damă cu trei biluţe din metal de culoare galbenă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu trei pietre mici de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă prevăzut cu o piatră rotundă de culoare albă; •un inel damă din metal de culoare galbenă având model în formă de căţeluş; •un inel damă din metal de culoare galbenă cu o biluţă verde; •un inel bărbătesc din metal de culoare galbenă având gravat un model pe faţeta principală; •o pereche cercei model floare din metal de culoare galbenă, având petalele formate din pietre mici de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă cu pietre de culoare bleu şi pandantiv, acelaşi model; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă, model floare, prevăzuţi cu pietre mici de culoare albastră şi albă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă, prevăzuţi cu pietre de culoare verde şi roz; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă formaţi din lănţişor şi con; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă prevăzuţi cu pietricele de culoare albă şi un lănţişor la capătul căruia se află câte o piatră de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă model floare, prevăzuţi cu pietre mici de culoare albă şi câte o piatră de culoare roz; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă model floare, prevăzuţi cu o piatră de culoare albastră înconjurată cu mai multe pietre de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă model floare, prevăzuţi cu o piatră de culoare albastră; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă model inimioară cu câte o sferă de culoare albă-sidef; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă prevăzuţi cu mai multe pietre de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă model floare, prevăzuţi cu câte o piatră de culoare bleu înconjurată de pietre mici de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă, model format din trei semicercuri din metal galben cu pietre mici galbene încastrate şi câte două pietre mai mari de culoare galbenă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă şi material de culoare beige, având mai multe biluţe de culoare alb-sidefat; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă model tijă cu câte trei pietre mici de culoare albă la capătul căreia se află câte o piatră de culoare alb-sidefat; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă în formă de cerc, prevăzut cu câte o piatră de culoare albă, în interiorul căruia se află mai multe flori din metal galben lipite între ele; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă în formă de gărgăriţă de culoare roşie; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă prevăzuţi cu câte o sferă de culoare alb-sidefat şi câte trei pietre de culoare albă; •o pereche cercei mici, rotunzi, din metal de culoare galbenă prevăzuţi cu pietre albe şi mov; •o pereche cercei mici, rotunzi, din metal de culoare galbenă; •o pereche cercei mici, rotunzi, din metal de culoare galbenă prevăzuţi cu pietre albe; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă, fiecare cercel fiind format din trei lănţişoare din metal galben cu pietre de culoare roz şi mov; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă, model floare, prevăzuţi cu pietre de culoare albă şi câte o piatră de culoare albastră; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă în formă de sferă, având încheietorile în formă de biluţe; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă cu câte o gărgăriţă de culoare roşie; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă prevăzuţi cu câte o piatră roz şi o piatră albă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă model floare formată din pietre de culoare albă şi roz; •o pereche din metal de culoare galbenă şi albă, model format din două lănţişoare cu cercuri la capete; •un cercel din metal de culoare galbenă format din toartă şi o parte conică din metal galben şi alb cu o piatră de culoare albă; •un cercel din metal de culoare galbenă încrustat cu pietre albe şi o piatră de culoare albastră în formă de inima; •un cerc din metal de culoare galbenă; •un şirag de mărgele de culoare albă, având la capăt încheieturi din metal de culoare galbenă, lungime 48 centimetri; •un lanţ tip zale din metal galben, lungime 47 centimetri, prevăzut cu medalion din metal galben, încrustat cu metal alb; •un lanţ din metal galben, lungime 45,5 centimetri, prevăzut cu un medalion de culoare sidef, formă triunghiulară dintr-un material ce imită osul; •un lanţ din metal galben, lungime de 60 centimetri, prevăzut cu pandantiv din metal de culoare albă şi galbenă; •un lanţ tip zală din metal de culoare galbenă, prevăzut cu mărgele de culoare verde, la care este ataşat un lanţ prevăzut cu patru mărgele-două de culoare verde dintr-un material ce imită plasticul, una din metal şi una din metal galben, în lungime de 46 centimetri; •un lănţişor cu zale din metal galben în lungime de 43 centimetri, prevăzut cu un pandantiv din metal galben şi piatră neagră; •un lănţişor din metal galben, în lungime de 46 centimetri, cântărind 1,1 grame; •un lănţişor din metal galben, în lungime de 44 centimetri; •un lănţişor din metal galben cu zale, în lungime de 45 centimetri, prevăzut cu medalion în formă pătrată, având legat pe interior un alt medalion prevăzut cu o piatră mov; •un lănţişor din zale din metal galben, în lungime de 56 centimetri; •un colier din metal galben, în lungime de 49 centimetri, prevăzut cu biluţe din material de culoare mov; •un lanţ cu zale din metal galben, în lungime de 52 de centimetri; •broşă din metal galben, în lungime de 4,5 centimetri; •un colier din metal galben, în lungime de 45 de centimetri, prevăzut la mijloc cu pietre din culoare albă; •un colier din metal alb şi galben, în lungime de 45 centimetri, prevăzut la mijloc cu pietre de culoare albă; •un lănţişor tip împletitură, din metal de culoare galbenă, în lungime de 44 centimetri; •un lanţ din metal culoare galbenă, în lungime de 46 centimetri şi lăţime de un centimetru; •un colier din metal de culoare albă şi galbenă, tip împletitură, în lungime de 34 de centimetri şi lăţime de 0,5 centimetri; •brăţară din metal de culoare galbenă, în lungime de 21 de centimetri; •broşă, în lungime de 5 centimetri, împletită cu metal alb şi galben; •un breloc din metal galben, având sigla Mercedes, în lungime de 8,5 centimetri; •broşă din metal galben, în lungime de 3,5 centimetri; •brăţară împletită din metal galben, în lungime de 21 centimetri; •o brăţară din metal galben cu zale, în lungime de 21 centimetri; •brăţară cu zale din metal galben şi metal alb, în lungime de 19 centimetri; •brăţară cu zale din metal galben, în lungime de 20 centimetri; • brăţară cu zale din metal galben, prevăzută cu pietre de culoare albă, în lungime de 19, 5 centimetri; •brăţară din metal galben, în lungime de 21 centimetri şi lăţime de 3,5 centimetri; •brăţară cu zale din metal galben în lungime de 21 centimetri; •brăţară din piele de culoare roşie, prevăzută cu medalion din metal alb, cu pietre de culoare alb; •un lănţişor din metal alb, în lungime de 40 centimetri, prevăzut cu un medalion compus din două piese, din plastic negru, prevăzut cu pietre de culoare albă; •un colier din metal alb, în lungime de 42 de centimetri, prevăzut la mijloc cu pietre de culoare albă; •un lanţ din zale, din metal alb, în lungime de 44 de centimetri, cu medalion în formă de inimă, din metal alb, având ataşat sigla D&G; •un lanţ din zale din metal alb, în lungime de 52, prevăzut cu un pandantiv din metal alb, cu pietre de culoare albă; •un lanţ din metal alb, în lungime de 46 centimetri, cu pandantiv în formă de cruce în lungime de 1,5 centimetri; •un lanţ din metal alb, în lungime de 38 centimetri, prevăzut cu pandantiv din metal alb, în formă de îngeraş în lungime de 1,5 centimetri; •un lanţ cu zale din metal alb şi galben, în lungime de 45 centimetri; •brăţară cu zale din metal alb şi galben, în lungime de 20 centimetri; •brăţară din metal alb cu pietricele de culoare albă, în lungime de 18 centimetri şi lăţime de 0,5 centimetri; • brăţară cu zale din metal alb, prevăzută cu mărgele de culoare roz, în lungime de 22 centimetri; •brăţară circulară din metal alb, având diametru de 7 centimetri; •un ac de cravată din metal alb, cu lănţişor în lungime de 6 centimetri; •un ac de cravată, în lungime de 5,5 centimetri, având gravate iniţialele LJ; •broşă din metal alb, cu piatră de culoare verde, în lungime de 6 centimetri; •un inel din metal alb, prevăzut cu 11 mărgele diferite culori; •un inel din metal galben, cu pietre albe; •un inel din metal alb, cu pietre de culoare albă; •doi cercei tip clips din metal de culoare albă; •un inel din metal de culoare galbenă, cu un delfin şi o inimioară din metal de culoare albă; •doi cercei circulari din metal alb; •un inel din metal de culoare albă, prevăzut cu pietre de culoare albă; •doi cercei din metal alb, cu pietre albe; •cruciuliţă din metal alb cu pietre albe; •doi butoni din metal alb cu câte o piatră roşie; •doi butoni din metal alb, cu piatră neagră, matca Hugo Boss; •un inel din metal alb, cu pietre albe; •un inel din metal alb cu pietre de culoare albă; •doi cercei din metal alb, cu pietre albe; •un inel din metal galben cu pietre; •inel din metal alb cu pietre; •doi cercei din metal alb şi galben, prevăzuţi cu piatră; •doi cercei din metal alb; •doi cercei din plastic de culoare violet; •doi cercei din metal galben, prevăzuţi cu câte trei pietre albe aplicate pe metal alb; •un pandantiv din metal alb în formă de inimă, încrustat cu pietre albe; •doi cercei din metal alb, cu pietre de culoare albă; •cruciuliţă ruptă din metal alb, cu pietre; •doi cercei din metal alb şi galben, prevăzuţi cu pietre; •un cercel prevăzut cu piatră albă; •un cercel din metal alb, prevăzut cu pietre; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui cerc cu diametru 4 cm inscripţionat “FRANC IOS”; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui cerc cu diametru 3 cm având reliefat un bust bărbătesc; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei sfere ce reprezintă globul pământesc; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei feline; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei inimi, încastrat cu numeroase pietre de culoare albă; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei cruci, având pe o parte pietre de culoare albastră, iar pe partea posterioară prezentând inscripţia “JERUSALEM”; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei cruci pe care se află răstignit Iisus Hristos; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui îngeraş cu aripi din metal de culoare albă; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei cruci având încastrate pietre de culoare roz; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei cruci cu şase pietre de culoare albă; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui îngeraş cu aripi din metal de culoare albă; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei cruci pe care se află răstignit Iisus Hristos; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei cruci; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui peştişor; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de formă pătrată având gravat un chip femeiesc; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui delfin; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma a doi peştişori; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma literei A cu pietre de culoare albă încastrate; •un pandantiv din metal de culoare galbenă şi albă de forma unui scorpion; •un pandantiv din metal de culoare galbenă cu o piatră de alb-sidefat şi o piatră de culoare albă; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui îngeraş; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei semiluni având gravat un chip; •un pandantiv din metal de culoare galbenă cu o floare de culoare portocalie; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei gărgăriţe roşii; •o pereche butoni simpli de formă dreptunghiulară din metal de culoare galbenă; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei gărgăriţe galbene; •un pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei gărgăriţe roz; •o broşă din metal de culoare galbenă de forma unei flori; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma unei cruci cu pietre de culoare albă încastrate; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma unei cruci cu pietre de culoare albă încastrate; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma unei cruci cu pe care se află răstignit Iisus Hristos şi un şurub care permite deschiderea crucii; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma unui îngeraş; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma unei cruci în interiorul căreia se află o cruce simpla formată din două linii; •un pandantiv din metal de culoare albă fără inel de prindere pe lanţ de forma unei cruci pe care se află răstignit Iisus Hristos; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma unei tije de care atârnă un cerc din metal alb cu o piatră de culoare albă; •doi butoni din metal de culoare albă cu două cercuri pline de culoare neagră inscripţionaţi “BVLGARI”; •un pandantiv din metal de culoare albă de formă pătrată cu pietre de culoare albă; •un pandantiv din metal de culoare albă de formă ovală avâng gravată imaginea Fecioarei Maria cu pruncul Iisus; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma unei stele cu pietre de culoare albă; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma unui romb cu pietre maro; •un pandantiv din metal de culoare albă cu piatră de culoare roşie; •un pandantiv din metal de culoare albă cu piatră de culoare albastră înconjurată cu pietre de culoare albă; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma unei cruci cu pietre de culoare albă; •un pandantiv din metal de culoare albă cu piatră de culoare roz; •un cercel din metal de culoare albă de forma unei tije cu pietre de culoare albă încastrate de care este prinsă o piatră de culoare bleu; •un cercel din metal de culoare albă de forma unei tije de 5 cm cu pietre albe încastrate; •o broşă din metal de culoare albă cu motiv floral şi trei şiraguri cu pietre albe încastrate; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma a două bile; •o pereche cercei din metal de culoare albă în forma unei spirale cu pietre albe încastrate; •o pereche cercei din metal de culoare albă cu câte două pietre de culoare mov şi pietre mici de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare albă de forma unei jumătăţi de floare cu pietre de culoare albă şi neagră; •o pereche cercei din metal de culoare albă de forma unei flori cu pietre de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare albă cu câte o piatră de culoare neagră şi o fundiţă cu pietre albe încastrate; •o pereche cercei din metal de culoare albă cu câte o biluţă de culoare alb-sidefat; •o pereche cercei din metal de culoare albă de forma unui pătrat de culoare neagră cu pietre albe încastrate; •un pandantiv din metal de culoare albă de forma a două bile; •o pereche cercei din metal de culoare albă de formă alungită cu pietre de culoare verde şi neagră încastrate; •o pereche cercei din metal de culoare albă cu câte o piatră de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare albă de forma unor şiraguri cu pietre albe şi roz; •o pereche cercei din metal de culoare albă de forma unei jumătăţi sferice cu pietre albe încastrate; •o pereche cercei rotunzi din metal de culoare albă cu pietre de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare albă cu două inimioare perforate şi pietre de culoare albă încastrate; •o pereche cercei din metal de culoare albă cu pietre de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare albă de forma unei flori cu câte o piatră de culoare albastră şi pietre mici de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare albă cu câte o piatră de culoare roz; •o pereche cercei din metal de culoare albă de forma unor tije cu câte două pietre mici de culoare albă la capătul cărora sunt prinse câte trei biluţe de culoare bleu; •o pereche cercei simpli, rotunzi, din metal de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare albă de forma unei sfere mici cu câte o piatră de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare albă de forma unor steluţe cu pietre albe încastrate; •o pereche cercei din metal de culoare albă cu câte o piatră de culoare alb-sidefat şi o piatră mica de culoare albă; •brăţară fixă din metal de culoare albă, lăţime 2,5 cm, cu pietre albe încastrate la sistemul de prindere; • brăţară din metal de culoare albă formată din 8(opt) zale mari de formă dreptunghiulară cu motive florale formate din pietre de culoare albă şi neagră încastrate; • brăţară din metal de culoare albă formată din două lanţuri unite de o parte fixă cu pietre albe şi albastre încastrate; •brăţară din metal de culoare albă cu zale de formă ovală şi pietre de culoare albă şi neagră încastrate; •brăţară din metal de culoare albă formată dintr-un şir de zale cu aspect “oglindă” şi două şiruri de zale simple; •brăţară din metal de culoare albă formată din zale de formă cubică cu pietre albe încastrate; •brăţară din metal de culoare albă formată din zale goale rotunde în care se află încastrate pietre de culoare albă; •brăţară din metal de culoare albă formată din zale de forma unor sfere mici cu câte o piatră mica albă încastrată; •brăţară din metal de culoare albă formată din zale cu aspect de tijă şi cercuri metalice cu pietre albe încastrate; •brăţară cu zale simple din metal de culoare albă şi delfini de culoare roşie, galbenă şi roz; •brăţară din metal de culoare albă formată din zale goale de formă cubică în care se află încastrate pietre mici de culoare albă; •lanţ tip şnur din metal de culoare albă prevăzut cu pandantiv cu piatră ovală de culoare mov şi pietre mici de culoare albă dispuse în forma unui X; •colier format din 8(opt) lanţuri de culoare albă şi neagră prevăzut cu pandantiv de forma unui cerc cu pietre albe încastrate; •lanţ fix din metal de culoare albă; •colier din metal de culoare albă cu motive de forma unor frunze şi pietre de culoare albă şi neagră încastrate; •lanţ tip şnur prevăzut cu pandantiv în formă de trifoi cu pietre albe încastrate, ambele din metal de culoare albă; •lanţ tip şnur din metal de culoare albă; •lanţ tip şnur din metal de culoare albă prevăzut cu pandantiv din metal alb de forma unei tije cu două pietre de culoare albă si o piatră sferică de culoare alb-sidefat; •lanţ tip şnur din metal de culoare albă prevăzut cu pandantiv de forma unei pietre sferice de culoare alb-sidefat; •lanţ din metal de culoare albă prevăzut cu pandantiv de forma unei cruci cu pietre de culoare maro încastrate; •colier fix din metal de culoare albă cu pandantiv cu piatră de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu model dublu faţetat, cu pietre albe încastrate pe una dintre faţete; •inel damă din metal de culoare albă cu piatră roz; •inel damă din metal de culoare albă cu model floral format din trei pietre de culoare mov; •inel damă din metal de culoare albă cu piatră roz înconjurată cu pietre mici de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu model floral format din pietre de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu o piatră sferică de culoare alb-sidefat cu două pietre mici de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu trei pietre de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu trei pietre de culoare albă şi patru pietre de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu 15(cincisprezece) pietre de culoare maro; •inel damă din metal de culoare albă de forma unei verighete cu dungă continuă de culoare roz; •inel damă inscripţionat “SWATCH” format din pietre rotunde de culoare bleu; •inel damă din metal de culoare albă format din biluţe metalice şi pietre de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu o piatră albastră şi pietre mici de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă de forma unei verighete cu pietre de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă de forma unei verighete inscripţionat pe interior “Chopard ICE CUBE”; •inel damă din metal de culoare albă cu model şerpuit format din pietre de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă şi galbenă cu pietre albe încastrate; •inel damă din metal de culoare albă cu model de forma unui pătrat cu pietre albe încastrate; •inel damă din metal de culoare albă cu model de stea şi pietre albe încastrate; •inel damă din metal de culoare albă cu model floral cu sfera de culoare alb-sidefat şi pietre albe; •inel damă din metal de culoare albă cu model format din pietre de culoare albă şi neagră; •inel damă din metal de culoare albă cu model format din pietre de culoare neagră şi maro; •inel damă din metal de culoare albă cu piatră de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă inscripţionat “AIKATEPINA”; •inel damă din metal de culoare albă cu piatră de culoare albastră înconjurată cu pietre de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu cinci pietre de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu pietre mici de culoare albă dispuse pe două rânduri; •inel damă din metal de culoare albă şi galbenă inscripţionat “AIKATE”; •inel damă din metal de culoare albă cu model floral format dintr-o sferă de culoare alb-sidefat şi petale cu pietre de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu piatră de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu pietre mici de culoare albă şi patru tije metalice cu spaţiu între ele; •inel damă din metal de culoare albă cu o stea din pietre de culoare albă (una dintre pietre lipseşte); •inel damă din metal de culoare albă cu o piatră mai mare şi alte pietre mici,toate de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu model format din patru tije metalice cu pietre albe încastrate; •inel damă format din şapte inele metalice de culoare albă unite printr-un nod din metal galben inscripţionat “585 CETAS”; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă cu câte trei pietre de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă, fiecare cercel fiind format din două şiruri de biluţe metalice împletite; •o pereche cercei rotunzi din metal de culoare galbenă formaţi din trei tije metalice unite prin trei noduri metalice; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă cu spaţii de forma unor romburi în care se află pietre mici de culoare albă; •o pereche cercei rotunzi din metal de culoare galbenă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă şi material de culoare cărămizie de formă conică; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă de forma unor sfere lipite între ele; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă de forma unor inimi; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă de forma unor cercuri cu pietre de culoare albă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă de formă pătrată cu piatră de culoare bleu; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă formaţi din tijă, lănţişor şi cerc; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă cu pietre de culoare verde şi albă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă formaţi din tijă-lănţişor-tijă; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă cu pietre albe încastrate; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă formaţi din tijă cu pietre albe şi vişinii; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă cu model floral; •o pereche cercei din metal de culoare galbenă formaţi din tijă şi cerc metalic cu piatră albă; •pandantiv din metal de culoare galbenă şi albă tip “pânză de paianjen”; •pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei cruci inscripţionată “JERUSALEM” cu pietre albe încastrate; •pandantiv din metal de culoare galbenă şi albă cu pietre albe încastrate; •pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui delfin; •pandantiv din metal de culoare galbenă cu pietre de culoare albă şi imaginea lui Iisus Hristos şi inscripţia INRI; •pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unei cruci cu pietre de culoare albă; •pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui cerc cu pietre de culoare albă în centru, inscripţionat “BVLGARI”; •pandantiv din metal de culoare galbenă şi albă de forma unei cruci; •pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui cerc inscripţionat pe una din faţete “1945 DOS PESOS”; •pandantiv din metal de culoare galbenă de forma unui cerc având gravat un bust bărbătesc şi inscripţia “FRANC IOS”; •pandantiv din metal de culoare galbenă şi albă de formă pătrată cu un cerc cu piatră albă în centru; •pandantiv din metal de culoare galbenă de formă ovală, lungime 5 cm, având în interior diverse motive cu pietre albe încastrate; •pandantiv din metal de culoare galbenă format din două şiruri de biluţe metalice împletite ; •brăţară fixă din metal de culoare galbenă cu motive sablate; •brăţară fixă din metal de culoare galbenă cu pietre rotunde şi dreptunghiulare de culoare albă; •brăţară fixă din metal de culoare galbenă cu motiv din metal de culoare albă şi pietre albe; •brăţară fixă din metal de culoare galbenă şi material de culoare neagră; •brăţară fixă din metal de culoare galbenă formată din două brăţări cu motiv sablat; •brăţară fixă din metal de culoare galbenă cu motiv din metal de culoare albă şi pietre albe; •brăţară fixă din metal de culoare galbenă cu motiv din metal de culoare albă şi pietre albe; •brăţară formată din steluţe metalice de culoare galbenă şi albă şi pietre încastrate de culoare albă; •brăţară din metal de culoare galbenă formată din două lănţişoare unite prin trei trandafiri de culoare roz-auriu; •brăţară din metal de culoare galbenă formată din zale cu pietre colorate (bleu, roz, mov, galben, roşu,verde), lungime 18,5 cm; •brăţară din metal de culoare galbenă formată din zale cu pietre albastre şi albe, lungime 19,5 cm; •o cheiţă pentru cercel din metal de culoare galbenă; •inel damă din metal de culoare albă cu un cerc de culoare galbenă în interiorul căruia se află o piatră de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu un cerc în interiorul căruia se află o piatră de culoare albă; •inel damă din metal de culoare albă cu un cerc în interiorul căruia se află o piatră de culoare albă; •o pereche butoni din metal de culoare galbenă cu striaţii metalice; •o pereche butoni din metal de culoare galbenă cu câte un cerc de culoare albastră în interiorul căruia se află o felina şi litera S; •o pereche butoni din metal de culoare galbenă cu model de formă pătrată de culoare alb-sidefat şi inserţie de metal galben; •o pereche butoni din metal de culoare galbenă de formă ovală cu câte o piatră de culoare albă; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă in formă patrată cu pietre albe amplasate în partea superioară; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă cu pietre albe amplasate în partea superioară sub forma unor cristale poziţionate pe o secţiune sferică; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă cu pietre albe amplasate longitudinal încadrate de impresiuni longitudinale; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă cu piatră albastră, în formă ovală, amplasată în partea superioară; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă cu 8 pietre albe amplasate în partea superioară pe suport metalic de culoare albă, în formă longitudinală iar pe interior sunt decupate diverse forme geometrice în metal de culoare albă; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă cu piatră albastră în formă piramidală încadrată şi susţinută de braţe metalice din acelaşi material; •Inel damă dintr-un metal de culoare galben-roşcat cu piatră albă în formă ovală amplasată în partea superioară şi susţinută de 6 braţe metalice din acelaşi material; •Inel damă dintr-un metal, jumătate de culoare galbenă si jumătate de culoare albă ce are in partea superioară 8 braţe ce se termină cu 7 cristale de culoare alb-opac(unul fiind lipsă); •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă ce are în partea superioară 5 pastile mobile din metal de culoare galbenă şi două pastile mobile din cristal de culoare verde; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă cu 7 pietre albe dispuse în partea superioară în motiv floral susţinute de braţe din metal de culoare albă şi încadrate de 7 braţe din metal de culoare galbenă; •4 inele dintr-un metal de culoare galbenă, de diferite marimi, ce poartă în partea superioară o impresiune a unei figuri religioase şi încadrată de inscripţia ,,HArIA+’’ şi ,,AIKATEPINN’’; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă confecţionat în partea superioară sub forma unor zale aparente ce are amplasat în partea superioară o piatră de culoare albă; •Inel damă dintr-un metal parţial de culoare galben roşcat şi parţial de culoare albă format în partea superioară din 4 elipse din ambele culori menţionate anterior, cele albe purtând impresiuni punctiforme; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă roşcat ce poartă pe suport mobil din metal de culoare albă o piatră albă rotundă; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă ce poartă 5 pietre de culoare albă amplasate longitudinal în alveole spiralate; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă ce imită corpul unui şarpe, având în partea superioară forma capului pe care sunt amplasate două pietre roşii ce simbolizează ochii şi o piatră de culoare albă amplasată central în suport rombic; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă ce poartă în partea superioară 8 braţe din metal de culoare albă, dispuse sub forma unor raze cu pietre de culoare albă, iar central este dispusă o piatră mai mare de culoare albă şi 8 braţe cu aceeaşi formă şi dispunere din metal de culoare galbenă; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă ce are în partea superioară 2 pietre negre încadrate de 2 pietre mai mici de culoare albă; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă ce are în partea superioară 7 pietre de culoare albă amplasate longitudinal pe suport din metal de culoare albă; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă ce are în partea superioară o piatră în formă dreptunghiulară de culoare roz lila încadrată lateral de motive florale; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă ce poartă în partea superioară 5 pietre de culoare albă poziţionate în alveole din metal de culoare albă; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă ce are în partea superioară 2 pietre de culoare albă susţinute fiecare de câte 6 braţe subţiri din metal de culoare albă; •Inel damă dintr-un metal de culoare galbenă roşcat ce are în partea superioară 2 forme alăturate sub formă de frunză, una având ataşat o sferă din acelaşi metal, ridicate în cursul urmăririi penale de la inculpatul Jîtea liviu Mircea: -un ceas inscripţionat “D&G”cu brăţară metalică de culoare albă; – un ceas inscripţionat “D&G”cu brăţară metalică de culoare albă şi pietre de culoare albă încastrate; -un ceas inscripţionat “JAEGER LECOULTRE”cu brăţară din material de culoare neagră şi sistem de prindere din metal de culoare albă, cadran de culoare albă înconjurat cu pietre mici de culoare albă; -o cutie din carton de culoare neagră inscripţionată “MATHIS MONTABON” în interiorul căruia se află un ceas bărbătesc cu o curea de culoare maro, model MM-04 Classique Moderne; -un ceas marca LUMINOR PANERAI Automatic având pe capacul posterior inscripţia FIRENZE 1860, cu o curea de culoare maro deschis; -un ceas marca ULYSSE NARDIN având inscripţionat pe cadran “OFFICIALLY CERTIFIED CHRONOMETER 1846”, cu o curea deteriorată de culoare neagră; -un ceas marca LONGINES Automatic cu cadran de culoare neagră, având pe capacul posterior inscripţionată seria 32000827, cu o curea de culoare maro şi sistem de prindere din metal de culoare argintie; -un ceas marca GIRARD-PERREGAUX având pe capacul posterior inscripţionată seria 25831, curea de culoare maro şi sistem de prindere din metal de culoare argintie; -un ceas marca VACHERON CONSTANTIN cu cadran de culoare neagră având pe capacul posterior inscripţia “Quarts&Minutes CHRONOGRAPHE”, curea de culoare neagră şi sistem de prindere din metal de culoare argintie. Capacul posterior se deschide, înfăţişând imaginea a două femei; -un ceas din metal alb, marca Citron, cu brăţară metal alb, detaşabilă; -un ceas din metal alb, marca Seico, prevăzut cu un lănţişor tip zală, în lungime de 7 centimetri; -un ceas marca VACHERON CONSTANTIN cu cadran de culoare neagră având pe capacul posterior SERIA 377 curea din piele de culoare maro;
 7. următoarele ceasuri din metal galben, ridicate în cursul urmăririi penale de la inculpatul Jîtea liviu Mircea: -un ceas inscripţionat “HERMIN” aflat în interiorul unui pandantiv de culoare galbenă cu pietre de culoare vişinie încastrate pe ambele părţi şi cu doi îngeraşi din metal galben; -un ceas inscripţionat “CARTIER”cu brăţară metalică de culoare galbenă şi cadran de culoare albă; -un ceas inscripţionat “PIAGET”cu brăţară metalică de culoare galbenă, sistem de prindere din metal de culoare albă şi cadran cu pietre de culoare albă încastrate; -un ceas inscripţionat “LORENZ”, seria 11750, cu brăţară metalică de culoare galbenă; -un ceas inscripţionat “CARTIER ”cu brăţară metalică de culoare galbenă şi cadran de culoare albă; -un ceas inscripţionat “KORES GENEVE”cu brăţară metalică de culoare galbenă şi motive în formă de V din metal de culoare albă, seria 0585; -un ceas din metal de culoare galbenă, marca LAURENS, tip brăţară; -un ceas din metal de culoare galbenă, marca GENEVE; -un ceas din metal galben, marca OMEGA, brăţară metal galben; -un ceas din metal galben, cu pietre de culoare albă, marca CHRISTIAN BERNARD; -un ceas din metal de culoare galbenă, marca EDOX, prevăzut cu brăţară din metal galben şi alb; -un ceas marca ULYSSE NARDIN cu cadran de culoare albastră şi metal de culoare galbenă cu seria 1602-100 şi curea de culoare neagră cu sistem de prindere din metal de culoare galbenă.Ceasurile au fost predate la Inspectoratul de Poliție al Județului Galați – Camera de corpuri delicte.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpata Milea Raluca:

 1. – imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Braşov, imobil situat în Poiana Doamnei (Poiana Brașov), cu o valoare de impozitare de 215,020 lei și imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Braşov, reprezentând părțile comune ale apartamentului, proprietatea inculpatei Milea Raluca;
 2. – imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil situat în mun. București, și loc de parcare cu o valoare de impozitare de 20.566,26 lei, proprietatea inculpatei Milea Raluca;
 3. imobil înscris în cartea funciară numărul … imobil situat în mun. București, proprietatea inculpatei Milea Raluca;
 4. imobil înscris în cartea funciară numărul … imobil situat în mun. București,; – imobil înscris în cartea funciară numărul …parcare și boxă, ambele imobile având o valoare de impozitare totală de 419.991,47 lei, proprietatea inculpatei Milea Raluca;
 5. -contul bancar (cont depozit conţinând 50.000 euro) cu de la Raiffeisen Bank, aparţinând inculpatei Milea Raluca şi având ca împuternicit pe Milea Adrian;
 6. -sumele de 12.000 lei şi 10.000 euro, ridicate în cursul urmăririi penale de la inculpata Milea Raluca;
 7. următoarele bijuterii şi obiecte de podoabă, ridicate în cursul urmăririi penale de la inculpata Milea Raluca: -o brăţară din metal de culoare galbenă cu pietre de culoare albă; -o brăţară fixă din metal de culoare galbenă, cu trei pietre de culoare albastră şi patru pietre de culoare albă; -o brăţară împletită din metal de culoare galbenă şi albă; -o brăţară din metal de culoare galbenă având model cu o za largă şi trei zale mici; -o brăţară din metal de culoare galbenă cu nouă zale mari model fundiţă; -o brăţară din metal de culoare galbenă având ca model o za mare şi cinci zale mici; -un lanţ din metal de culoare galbenă având ca model o za largă şi trei zale mici; -un lanţ tip şnur din metal de culoare galbenă având ca model zale cubice; -un inel bărbătesc din metal de culoare galbenă având pe faţeta principală un model gravat o steluţă şi două linii diagonale; -un inel damă din metal de culoare galbenă cu model floral; -un inel damă din metal de culoare galbenă cu o piatră sferică din culoare albă, având de o parte şi de alta a sferei câte o piatră de culoare albă; -un inel damă din metal de culoare galbenă cu o piatră de culoare albastră; -un cercel rotund din metal de culoare galbenă; -un cercel având ca model un cerc din metal de culoare albă şi un dreptunghi din metal de culoare galbenă; -un cercel din metal de culoare galbenă cu o piatră rotundă de culoare albă şi două lănţişoare; -un pandantiv din metal de culoare galbenă şi albă în formă de stea, cu o piatră de culoare albă în centru; -un pandantiv din metal de culoare galbenă model inimioară având trei striaţii gravate. Bijuteriile şi obiectele de podoabă au fost predate la Trezoreria Statului – Municipiul Galaţi.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpata Ionescu Florenţa Mona:

 1. – bun mobil comun, aparţinând inculpatei Ionescu Florenţa Mona şi soţului acesteia, Ionescu Luigi, respectiv autoturismul Mercedes Benz.
 2. – imobil înscris în cartea funciară a localităţii Boloteşti, jud. Vrancea sub numărul …cu destinația teren arabil, proprietatea inculpatei Ionescu Florenţa Mona.
 3. imobil înscris în cartea funciară numărul …cu destinația casă de locuit, situat în mun. Focșani, proprietatea inculpatei Ionescu Florenţa Mona.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpatul Tucan Mihail Viorel:

 1. suma de 5.200 lei, ridicată în cursul urmăririi penale de la inculpatul Tucan Mihail Viorel;
 2. autoturismul Chevrolet Aveo, aparţinând inculpatului Tucan Mihail Viorel.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpatul Bortoş Alexandru:

 1. imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația teren arabil în suprafață de 1.064 mp, situat în intravilanul loc. Slobozia Ciorăști, proprietatea inculpatului Bortoş Alexandru.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpatul Taranciuc Decebal Vasile:

 1. imobil situat în Focşani, proprietatea inculpatului Taranciuc Decebal Vasile;
 2. autoturismul Audi, model A4, aparţinând inculpatului Taranciuc Decebal Vasile;
 3. suma de 1.500 euro, ridicată în cursul urmăririi penale de la inculpatul Taranciuc Decebal Vasile.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpatul Datcu Lucian:

1.- imobil înscris în cartea funciară numărul …imobil cu destinația locuință și anexe gospodărești 1.062 mp, situat în extravilanul com. Dumbrăveni, tarlaua proprietatea inculpatului Datcu Lucian;

 1. imobil înscris în cartea funciară numărul …imobil cu destinația locuință și anexe gospodărești în suprafață totală de 1.062 mp, situat în intravilanul loc. Dragosloveni, com. Dumbrăveni, proprietatea inculpatului Datcu Lucian.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpatul Panciu Dănuţ:

 1. -imobil înscris în cartea funciară numărul …imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 4.650 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 2. -imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Jariştea, jud. Vrancea, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 1.600 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 3. -imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația fâneață în suprafață de 1.500 mp, situat în extravilanul loc. Răcoas, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 4. -imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Jariştea, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 2.090 mp, proprietatea inculpatului Panciu Dănuț;
 5. -imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Jariştea, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 3.185 mp, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 6. -imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 1.372 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;

7.- imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 1.407 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;

 1. – imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 408 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 2. – imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 1.600 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 3. – imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 1.624 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 4. – imobil înscris în cartea funciară numărul .., imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 1.528 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 5. imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 1.000 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 6. – imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 1.000 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 7. – imobil înscris în cartea funciară numărul …imobil cu destinația teren arabil în suprafață de 5.000 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 8. – imobil înscris în cartea funciară numărul …, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ;
 9. – autoturismul Mercedes Benz, aparţinând inculpatului Panciu Dănuţ;
 10. suma de 4.500 lei, ridicată în cursul urmăririi penale de la inculpatul Panciu Dănuţ;
 11. imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 1.400 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, şi imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația teren viță de vie în suprafață de 546 mp, situat în extravilanul com. Jariștea, proprietatea inculpatului Panciu Dănuţ.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpatul Guţan Marian:

 1. -imobil înscris în cartea funciară numărul …cu destinația livadă, situat în orașul Panciu, cartier Satul Nou, proprietatea inculpatului Guţan Marian;
 2. -imobil înscris în cartea funciară numărul …, cu destinația cramă, situat în orașul Panciu, cartier Satul Nou, proprietatea inculpatului Guţan Marian;
 3. – imobil înscris în cartea funciară numărul …, teren cu destinația de plantație viță de vie în suprafață de 10.500 mp, situat în extravilanul orașului Panciu, proprietatea inculpatului Guţan Marian;
 4. -imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Focşani, jud. Vrancea, cu destinația locuință, situat în mun. Focșani, proprietatea inculpatului Guţan Marian;
 5. – imobil înscris în cartea funciară numărul …a localităţii Focşani, jud. Vrancea, cu destinația grădină și livadă, în suprafață totală de 628 mp, proprietatea inculpatului Guţan Marian;
 6. – imobil înscris în cartea funciară numărul …imobil cu destinația locuință și anexe gospodărești 628 mp, situat în intravilanul mun. Focșani, jud. Vrancea, proprietatea inculpatului Guţan Marian;
 7. – apartament situat în mun. Focşani, proprietatea inculpatului Guţan Marian.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpatul Creiţă Costică:

 1. -imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația casă de locuit în suprafață totală de 690 mp, situat în intravilanul com. Câmpineanca, tarlaua proprietatea inculpatului Creiţă Costică;
 2. – imobil înscris în cartea funciară numărul …, imobil cu destinația casă de locuit în suprafață totală de 1.079 mp, situat în intravilanul mun. Focșani, proprietatea inculpatului Creiţă Costică:
 3. suma de 21.900 lei, ridicată în cursul urmăririi penale de la inculpatul Creiţă Costică
 4. – autoturismul Mercedes Sprinter, model Vito, aparţinând inculpatului Creiţă Costică.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpatul Grăjdeanu Ionuţ Marianov:

 1. sumele de 63.300 lei şi 2.800 euro, ridicate în cursul urmăririi penale de la inculpatul Grăjdeanu Ionuţ Marianov;
 2. – autoturismul Mercedes Benz, model Vito, aparţinând inculpatului Grăjdeanu Ionuţ Marianov;

Menţine măsura sechestrului asigurator instituită prin ordonanţa nr. 218/D/P/2011 din 12.03.2013 emisă de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi pentru blocarea tuturor conturilor bancare în lei şi valută deschise la bănci, pe numele următoarelor persoane: Jîtea Mircea Liviu, Milea Raluca, Bica Neculai, Bortoş Alexandru, Creiţă Costică, Cristea Stoica, Datcu Lucian, Grăjdeanu Ionuţ Marianov, Guţan Marian, Ionescu Florenţa Mona, Irimia Marian Cătălin, Neagu Ciprian, Panciu Dănuţ, Taranciuc Decebal Vasile, Tucan Valentina, Tucan Mihai Viorel, Robu Nicuţa, Georgian Antoaneta Iuliana.

Măsuri asigurătorii vizând pe inculpata persoană juridică SC TRUST LF TRADE SRL:

 1. -bunuri mobile, aparţinând inculpatei SC TRUST LF TRADE SRL, CUI 17656388: – autoturism BMW, an fabricaţie 2007, culoare negru, – autoturism VOLVO, an fabricaţie 2010, culoare negru; – autoturism VOLKSWAGEN TRANSPORTER, an fabricaţie 2004; – autoturism LAND ROVER RANGE ROVER, an fabricaţie 2004, culoare negru,
 2. – autoturism marca BENTLEY Continental Flying Spur aparţinând inculpatei SC TRUST LF TRADE SRL,
 3. următoarelor bunuri imobile, aparţinând inculpatei SC TRUST LF TRADE SRL: – imobil înscris în cartea funciară numărul 51421 a localităţii Jariştea; – imobil înscris în cartea funciară numărul 51251 a localităţii Odobeşti; – imobil înscris în cartea funciară numărul 50617 a localităţii Focşani, – imobil înscris în cartea funciară numărul 50006 a localităţii Dumbrăveni, – imobil înscris în cartea funciară numărul 50078 a localităţii Focşani, imobil cu destina?ia depozit situat în intravilanul mun. Focșani, – imobil înscris în cartea funciară numărul 50092 a localităţii Focşani, imobil cu destinația fabrică; – imobil înscris în cartea funciară numărul 50081 a localităţii Focşani, – imobil înscris în cartea funciară numărul 50614 a localităţii Focşani, – imobil înscris în cartea funciară numărul 50615 a localităţii Focşani, – imobil înscris în cartea funciară numărul 50616 a localităţii Focşani, – imobil înscris în cartea funciară numărul 50618 a localităţii Focşani; – imobil înscris în cartea funciară numărul 50683, situat în extravilanul com. Tătăranu, sat. Mărtinești, – imobil înscris în cartea funciară numărul 51420 a localităţii Jariştea, – imobil înscris în cartea funciară numărul 55957 a localităţii Focşani, – imobil înscris în cartea funciară numărul 50093 a localităţii Focşani.
 4. -următoarele bunuri imobile, proprietatea persoanei juridice inculpată SC TRUST LF TRADE SRL: – imobil înscris în cartea funciară numărul 57798 a localităţii Focşani, – imobil înscris în cartea funciară numărul 57799 a localităţii Focșani.
 5. -următoarele bunuri mobile, aparţinând inculpatei SC TRUST LF TRADE SRL, CUI 17656388: -autoturism marca Skoda Octavia; -autoturism marca Skoda Octavia; -autoturism marca Skoda Octavia; -autoturism marca Skoda Superb Ride; -autoturism marca Skoda Fabia AV 1,4 având număr de inventar 211478; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia AV; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Fabia; -autoturism marca Skoda Octavia Trend,; -autoutilitară marca Ford Tranzit Van; -autoturism marca Chevrolet Aveo; -autoturism marca Chevrolet Aveo; -autoturism marca Chevrolet Aveo; -autoturism marca Volskwagen Polo.
 6. blocarea tuturor conturilor bancare în lei şi valută deschise la bănci pe numele inculpatei SC TRUST LF TRADE SRL, CUI 17656388

Obligă inculpaţii la plata sumei de 216.600 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arăta în sentința de condamnare de la fond.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.