ULTIMĂ ORĂ! VIDEO! Adolescent luat la bătaie pe o stradă din Focșani de o șoferiță extrem de nervoasă! Incidentul s-a petrecut în mijlocul zilei!

0
10547

Update: Poliția anunță că a deschis dosar penal în cauză și că au fost anunțați specialiștii de la DGSPC Vrancea. „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violențe. Sesizarea cu privire la eveniment a fost primită ieri, 25 mai, în jurul orei 13.10, prin apel 112. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului, pe o stradă din municipiu, a identificat la scurt timp femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani care ar fi exercitat acte de violență asupra unui minor, de 17 ani, în urma unui schimb de replici cauzate de faptul că minorul ar fi traversat printr-un loc nepermis și i-ar fi adresat injurii acesteia. Totodată, au fost sesizați reprezentanții DGASPC Vrancea”, a transmis IPJ Vrancea.

Știrea inițială: Imaginile au fost postate pe Facebook în cursul zilei de miercuri (25 mai) pe strada Cotești din Focșani, atunci când a avut loc și incidentul. Din filmuleț se poate vedea clar cum femeia nervoasă îl ia de piept pe adolescent, îi spune să-și ceară scuze apoi pur și simplu începe să-l lovească, fără milă, cu picioarele. Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii altor colegi de școală ai adolescentului agresat, cei care au și filmat totul. Se pare că incidentul a pornit de la faptul că tânărul a trecut strada printr-un loc nepermis iar șoferița era să dea cu mașina peste el.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.