Trei persoane cu vârste cuprinse între 28 și 47 de ani, din Vrancea și Bacău, sunt principalii suspecții în cazul uciderii omului de afaceri Constantin Chiriță. Cei trei au fost ridicați de polițiștii de frontieră la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II din judeţul Arad.

În data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţenii români S.B., C.M. şi V.G., cu vârste cuprinse între 28 şi 47 ani, domiciliați pe raza județelor Bacău și Vrancea, pasageri într-un autoturism BMW X5.

În momentul efectuării verificărilor, constând inclusiv în accesarea bazelor de date specifice controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor trei persoane era emisă o alertă, având ca obiect punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către autorităţile române într-un dosar de omor. Persoanele în cauză au fost predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Asasinii afaceristului Constantin Chiriță, prinși la vama Nădlac, când încercau să fugă din țară

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.