ULTIMĂ ORĂ: Vrânceni bănuiți de trafic de minori! Au abuzat o copilă de 14 ani

0
480

Două persoane din Vrancea, bănuite că ar fi forţat o fată de 14 ani să muncească pentru ele şi au abuzat-o fizic şi psihic, sunt cercetate pentru trafic de minori. Este vorba despre o femeie, plasată sub control judiciar, şi despre un bărbat, care întâi a fost reţinut, apoi arestat la domiciliu. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea procurorilor DIICOT Vrancea, au organizat o acţiune, pe raza municipiului Adjud, pentru depistarea a două persoane bănuite de trafic de minori.

”Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2015, cei în cauză, profitând de imposibilitatea victimei de a-şi manifesta voinţa, ar fi exploatat o minoră, în vârstă de 14 ani, prin supunerea la efectuarea unor munci în mod forţat. De asemenea, minora ar fi fost abuzată fizic şi psihic”, anunţă Poliţia Română.

În urma cercetărilor, a fost dispusă măsura controlului judiciar faţă de o femeie, de 23 de ani, iar faţă de un bărbat, de 43 de ani, s-a dispus măsura reţinerii. Ulterior, magistrații Tribunalului Vrancea au dispus față de bărbatul de 43 de ani măsura arestului la domiciliu pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.