Un tinerel de 23 de ani a “poftit” la o bunică de 81 de ani! Amorezul a fost reținut

0
O femeie de 81 de ani din comuna Sihlea a trecut printr-o spaimă cumplită. Ea a scăpat ca prin urechile acului cu cinstea nepătată.

Asta după ce un consătean de 23 de ani a intrat peste ea în casă și a încercat să o violeze. S-a întâmplat miercuri seara, aproape de miezul nopții, iar femeia a strigat din toate puterile după ajutor. Tânărul s-a speriat și a fugit fără să-și ducă la capăt planul. Bătrâna a mers a doua zi la poliție, iar individul a fost identificat și reținut.

“Din primele verificări efectuate la fața locului rezultă faptul că bărbatul ar fi pătruns fără drept în seara zilei de 07.11.2018 în casa bătrânei și ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, însă ulterior a părăsit locuința. Cel în cauză a fost identificat de polițiști iar pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la viol. De asemenea, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here