USR Vrancea și-a desemnat candidații la Primaria Focsani și Consiliul Județean

0
2333

USR Vrancea propune doi candidați valoroși în cursa pentru Primăria Focșani și pentru președinția Consiliului Județean Vrancea.

Filiala locală USR Focșani și filiala județeană USR Vrancea și-au desemnat sâmbătă, 29 februarie, candidații pentru Primăria Focșani, Consiliul Local și Consiliul Județean Vrancea.

Corina Atanasiu, președinta filialei USR Focșani, a fost aleasă candidata USR la Primăria Focșani.

Corina Atanasiu are 45 de ani și este mama a doi băieți gemeni de 13 ani. Este expertă în fonduri europene și are la activ numeroase proiecte de dezvoltare locală și din sfera educației. În cadrul USR, coordonează capitolul de Educație din programul de guvernare.

A sprijinit municipiul Focșani prin atragerea de fonduri europene, participând decisiv la dezvoltarea Grupului de Acțiune Locală (GAL) “Unirea Focșani”. Pe lângă activitățile sale civice în proiecte din întreaga țară, este de 20 de ani voluntar activ al Crucii Roșii Vrancea, calitate în care a atras finanțări pentru dezvoltarea locală, care au dus la îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate din județ.

“Sunt foarte încrezătoare că, alături de echipa de consilieri locali desemnată astăzi, voi aduce o abordare proaspătă și eficientă a modului în care se face administrație publică în Focșani. Vreau ca Primăria să fie cu adevărat în slujba cetățenilor, să devină o instituție prietenoasă și funcțională, în care focșănenii să se simtă respectați. Voi propune măsuri prin care oamenii să nu mai fie plimbați de la un ghișeu la altul. Atât interacțiunea cetățenilor cu instituțiile publice cât și activitatea funcționarilor publici trebuie să fie simplificate și aduse la nivelul anului 2020.” – Corina Atanasiu

Liviu Mălureanu, vicepreședinte al USR și membru al Biroului Național, a fost ales să reprezinte USR Vrancea în cursa pentru președinția Consiliului Județean Vrancea. Liviu Mălureanu are 38 de ani, este expert în finanțe și a lucrat ca auditor pentru mai multe corporații internaționale. Pe lângă activitatea sa profesională, din 2016 este consilier USR în Consiliu Local al Sectorului 3 din București. Prin activitatea lui, a contribuit la transparentizarea cheltuirii bugetului local și la debirocratizarea primăriei. A fost principalul oponent al primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, pe care l-a combătut în mod curajos și vrea să aibă aceeași luptă perseverentă împotriva lui Marian Oprișan.

“Mă bucură și mă responsabilizează încrederea colegilor mei. Bătălia cu baronul Oprișan și PSD nu va fi deloc ușoară, însă suntem hotărâți să eliminăm corupția și nepotismul care au acaparat tot județul. Vrâncenii au nevoie să își recâștige județul. Au nevoie de un spital modern, de un mediu de afaceri care să vină în sprijinul investitorilor, de drumuri sigure, fără gropi, de școli modernizate. Am demonstrat patru ani în Consiliul Local Sector 3 că, prin implicare și perseverență, lucrurile se pot schimba. Îi așteptăm pe toți vrâncenii să ne vină alaturi in aceste alegeri. Și când spun toti vrâncenii, mă adresez și celor plecați și pe care îi astept să se întoarcă acasă. De asemenea, alături de partenerii noștri de alianță, PLUS, suntem deschiși la discuții cu toate forțele de dreapta din județ. Dorim un dialog corect din poziția de parteneri egali, prin care să sprijinim cei mai buni candidați, care să-l învingă pe Oprișan și PSD-ul. Ne bucurăm că PNL a ales la Bucuresti să sprijine un candidat USR. Avem și în Vrancea candidați valoroși care dorim sa fie sprijiniți de opoziția din județ.” – Liviu Mălureanu

Membrii USR Focșani desemnați de Adunarea Generală pentru a fi candidați pe lista consilierilor locali sunt: Alexandra Tătaru, Corina Atanasiu, Petruț Lupu, Florin Purluca, Nicu Panaitescu, Nicu Bogdan, Dan Manole, Ion Gurguiatu, Bogdan Haineala, Theodor Istrate, Cornel Norocea, Petru Pletea.

Pentru Consiliul Județean Vrancea, delagații USR din întreg județul i-au desemnat drept candidați pe: Mihăiță Lepădatu, Liviu Mălureanu, Anca Sandu, Alexe Vasile, Dorel Lazăr, Dan Ciula, Ion Carabă, Constantin Petrișor, Alexandra Tătaru, Dan Eugen, Radu Petre, Asavei Ticusor, Florentin Serea, Ion Gurguiatu, Cosmin Marin, Mihăiță Stănescu, Ionuț Militaru, Mihai Georgescu, Costel Balaban.

“Îi felicităm pe toți membrii USR Vrancea care și-au asumat rolul de a schimba modul de a administrare a județului și le urăm succes”, au transmis reprezentanții USR Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.