Viceprimarul Alexandra Tătaru, după afirmațiile primarului Cristi Misăilă: „E plină țara de dușmani, mult mai fioroși”

2
1047

Alexandra Tătaru, viceprimar al municipiului Focșani, taxează acuzațiile pe care primarul Cristi Valentin Misăilă le face la adresa sa, în contextul alegerilor care s-au desfășurat prin votul consilierilor locali pe 28 ianuarie. Este cunoscut faptul că primarul a și declarat public că nu le recunoaște nici pe Alexandra Tătaru și nici pe Ana Maria Dimitriu ca viceprimari, motivând viciile votului, însă dincolo de aceasta au și existat câteva declarații publice la adresa acestora, ultima dată vineri, în cadrul unei conferințe de presă, urmată de o lungă postare pe pagina lui Misăilă. Și, dacă tot suntem la reacții publice, mai mult sau mai mult oficiale, Alexandra Tătaru a reacționat tot pe Facebook. „Este foarte interesant cum domnul primar Misăilă postează pe pagina dumnealui un oprobiu public și continuă să mă jignească doar pe mine, doar pentru faptul că i se pare că-s cam singură împotriva unui curent sistemic, condus de o castă (sau două) ce se simte invadată.
De minciuni și manipulări suntem sătui cu toții, iar acum mi-a venit rândul să constat cum am ajuns eu „pericol public” doar pentru că am îndrăznit să folosesc o metaforă în ceea ce privește alocarea unui birou și mai ales pentru că nu mi-a permis ideologia să mă asociez cu PSD. Era o chestie de principiu și atât dar văd că nu vă lăsați!
Greșit domnilor din PSD, greșit domnule Misăilă. Așa cum v-am spus verbal, nu mă interesează biroul din care voi lucra sau nu. Pot lucra și pe hol. Lucrez de oriunde. Și, culmea, nu m-a interesat niciodată vreun folos personal și am demonstrat asta cu vârf și îndesat de-a lungul timpului.
Votez proiecte pentru comunitate și voi demonstra asta pe parcurs, nu stă totul într-o ședință extraordinară, atipică.
Ceea ce nu spuneți este cum ați lăsat cu toții orașul ăsta in sărăcie și noroaie, cum refuzați să faceți echipă cu oameni de calitate și din alt spectru politic, cum refuzați să acceptați că totul nu se învârte doar în jurul dumneavoastră.
Nu mai căutați vinovatul de serviciu. Am jurat și pe Biblie și pe Constituție că rămân în slujba cetățeanului si că voi face parte din echipa ce va scăpa România de hoție!
Nu vă mai victimizați si nu vă mai luptați cu mine. E plină țara de dușmani, mult mai fioroși”, atrage atenția viceprimarul USR-PLUS.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Pai ideologia chiar îi permite să se asocieze cu PSD, proiectele de lege ale USR sunt copy-paste din ideologia PSD. La începutul declarației spune că nu are voie să colaboreze cu PSD dar la sfârșit spune că ar vrea să colaboreze . Mare haos în capul doamnei. Oricum pentru focșăneni e prost, vom plăti unui sau doi oameni degeaba. Este încă o tâmpenie legislativa tipic românească, aveam nevoie și plătim teoretic doi gospodari cu atribuții de funcționari publici dar ne-am ales cu doi gargaragii politici care 4 ani se vor contra în declarații cu primarul, fără niciun folos pentru focșăneni.

    • TOVARASE DAN BUTNARU,vrancenii platesc ABSOLUT NEJUSTIFICAT ,o liota de GATLEGAI PLATITI DEGEABA,SA SI FRECE TURURILE DE SCAUNE ORI CHIAR FOTOLII MOI,PE LEFURI OBRAZNIC DE NEMERITATE…OBSCENE,IAR TOTALUL ,da mereu,mereu,mereu ,CU MINUS .VRANCEA CURATA ESTE DE FAPT VRANCEA JEGOASA,SLINOASA,MINCINOASA SI BATRANA,BOLNAVA,ROASA DE MOLII…. primarul,tovarasele nu i MAHATMA GANDI !! ESTE UN OM OBISNUIT ..nu i in nici o enciclopedie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.