VIDEO! CJ Vrancea a reziliat contractul cu firma care a dat chix cu deszăpezirea în sudul județului! Cătălin Toma: „Au fost total depășiți de situație!”

0
1018

Președintele Consiliului Județean Vrancea a declarat oficial, într-o conferință de presă susținută luni după-amiază, că a fost reziliat contractul cu firma care s-a ocupat de deszăpezirea drumurilor din partea de Sud a județului, respectiv SC Keyboard SRL. Cătălin Toma a spus clar că lucrările de deszăpezire au eșuat lamentabil pe cei 284 de kilometri de drum județean aflați în responsabilitatea societății amintite, aceasta fiind incapabilă să facă față solicitărilor. Șeful administrației județene a subliniat și faptul că primarii s-au mobilizat exemplar, ba chiar și unii dintre cetățenii care aveau utilaje în curte, astfel încât situația de criză, comparabilă până la un punct cu cea din 2012, a fost depășită. Nu în ultimul rând, Cătălin Toma a ținut să precizeze că firma SC Keyboard SRL nu va primi niciun ban până când activitatea de deszăpezire, atâta cât a fost, nu va fi verificată la sânge. „Am fost în situația de a ne vedea în noaptea de vineri spre sâmbătă că suntem în imposibilitatea de a acoperi, prin serviciile prestate de societatea din Sud (SC Keyboard SRL n.r.), partea aceea de județ. Ne-am trezit că o parte dintre utilajele lor erau nefuncționale, astfel încât au întârziat procesul de deszăpezire… viscolul și zăpada nu au așteptat, astfel încât o mare parte dintre drumuri au rămas înzăpezite. Au fost depășiți, clar, de situație! Sincer, nu știu de ce s-au băgat în chestia asta!”, a spus președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma. Șeful administrației județene a mai spus că în acest moment s-au făcut achiziții de utilaje pentru a asigura, până la o nouă licitație, drumurile județene din partea de Sud, astfel încât până la finalul sezonului rece să nu ne mai confruntăm cu asemenea situații.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.