VIDEO: Cristi Misăilă și-a preluat cel de-al doilea mandat de primar. „Să arătăm că putem face administrație. Nu politică, nu circ, nu mahala în Consiliul Local”

0
139

Cu o întârziere de câteva zile față de data la care a fost constituit Consiliului Local Focșani, Cristi Valentin Misăilă a depus astăzi jurământul și și-a preluat oficial cel de-al doilea mandat de primar al municipiului. Procedura a avut loc în această dimineață la Judecătoria Focșani, în camera de consiliu, potrivit reglementărilor Codului administrativ. După jurământ, primarul a anunțat că are o întâlnire programată cu funcționarii din primărie, pentru a discuta stadiul proiectelor și, cel mai probabil, pentru a stabili o dată pentru o ședință a Consiliului Local Focșani în formulă completă. Este posibil ca la următoarea ședință să fie aleși și cei doi viceprimari, primarul lăsând a se înțelege că aceștia ar trebui să provină din rândurile social democraților și ale liberalilor aleși pentru următorii 4 ani în CL Focșani. Primarul Misăilă a arătat că nu a inițiat nicio discuție cu PNL sau USR PLUS pe această temă, în condițiile în care de două săptămâni, de când a fost confirmat cu coronavirus, a stat izolat. „Trebuie să lăsăm disputele de culise, pentru municipiul Focșani lucrurile s-au tranșat, campania electorală s-a încheiat, și îmi doresc să avem o colaborare cu toate forțele poilitice, să respectăm votul cetățenilor și totodată să le arătăm că putem face administrație. Nu politică, nu circ, nu mahala în Consiliul Local. Îi asigur pe toți focșănenii că mă voi strădui să fac tot ce e mai bun pentru binele lor și să facem din Focșani un oraș european. Important este să se respecte votul cetățenilor și ponderea fiecărui partid în consiliul local să fie exprimată prin pozițiile ocupate de viceprimari – probabil aici este marea dispută, care partid își va desemna viceprimarii în Consiliul local Focșani. Vreau să anunț că vreau să am o colaborare deschisă cu toți viceprimarii, indiferent de culoarea politică”, a spus primarul Misăilă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.