VIDEO! Fostul manager al SAJ Vrancea sabotat de liderul sindicatului cu un… bețișor!

0
1321

Un nou can-can agită spiritele și așa agitate ale angajaților Serviciului Județean de Ambulanță Vrancea. De data aceasta, este vorba despre liderul de sindicat Ionuț Bălan surprins de camerele de supraveghere moșmondind ceva la una dintre ușile de acces în sediul SAJ, mai concret la cea din dos (spate), acolo pe unde intra doar fostul „dragon” al instituției, Vitalie Bețișor, acum scurtat de funcție prin ordin ministerial. Potrivit liderului de sindicat, ex-managerul Bețișor nu a eliberat „sala tronului” după execuție, amânând zilnic procedura de predare primire, ba, mai mult, a recurs la destule „pelerinaje” nocturne prin fostul birou de unde, spun gurile rele, pleca cu tot soiul de documente care ar fi putut să-l mai bage nițeluș la apă. Din aceste motive întemeiate, liderul de sindicat a crezut de cuviință să blocheze accesul în incintă, obturând yala cu ajutorul unui banal bețișor (coincidență!), astfel încât fostul manager să fie nevoit să defileze în văzul mulțimii cu bodroanțele în brațe. „E vorba de o ușă care nu era folosită de angajați. O ușă închisă permanent cu cheia. Știam că sunt filmat și nu am evitat camera video.
Eu mi-am asumat deteriorarea unei Yale de 15 lei. Nu știu dacă domnul doctor își asumă violarea regulamentului GDPR și transmiterea în spațiul public, fără o împuternicire, a imaginilor video trunchiate. Eu îi înțeleg suferința creată de pierderea privilegiilor cu care s-a obișnuit. Dar în momente extreme sunt necesare măsuri extreme și asumate. O zi frumoasa cititorilor dumneavoastră!”, ne-a declarat liderul de sindicat al SAJ Vrancea, Ionuț Bălan. Actuala conducere a SAJ consideră întâmplarea o problemă internă fără importanță, nedemnă de sancțiuni sau adoptarea de alte măsuri disciplinare.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.