VIDEO! Inaugurarea clădirii fostei Prefecturi a județului Vrancea a fost făcută chiar pe 24 ianuarie! Oprișan nemulțumit de viitoarea destinație a edificiului!

1
474

Un al doilea eveniment al zilei de 24 ianuarie a fost inaugurarea clădirii fostei Prefecturi a județului Putna (Vrancea). După consumarea acșiunilor din Piața Unirii, oficialitățile s-au deplasat in corpore la edificiul a cărui reabilitare s-a întins pe câteva zeci de ani. Holul principal afost inundat de mareea formată din oameni politici și jurnaliștii veniți să imortalizeze clipa sublimă. ÎPS Ciprian a așa cum se cade slujba religioasă, după care s-a trecut la alocuțiuni. Atunci s-a produs un moment destul de stânjenitor, întrucât fostul președinte al CJ Vrancea, Marian Oprișan, a ținut să-i atragă atenția președintelui în funcție de faptul că ar fi trebuit să mulțumească Partidului Social Democrat pentru această realizare și că ei, adică PSD, nu vor fi niciodată de acord cu transformarea fostei Prefecturi într-un centru universitar. Din fericire, șeful administrației județene, Cătășin Toma, a trecut cu tactul caracteristic peste intervenția cel puțin nelalocul ei, și a repus discret pe șine derularea evenimentului. Despre istoria clădirii a vorbit teologul și directorul Casei de Cultură din Odobești, Valentin Muscă iar fostul jurnalist Sorin Tudose a făcut o scurtă prezentare a expoziției sale de fotografie veche, ilustratoare a unor timpuri când altfel curgea Milcovul la vale.

24 ianuarie 2021 38 - VIDEO! Inaugurarea clădirii fostei Prefecturi a județului Vrancea a fost făcută chiar pe 24 ianuarie! Oprișan nemulțumit de viitoarea destinație a edificiului!

24 ianuarie 2021 36 - VIDEO! Inaugurarea clădirii fostei Prefecturi a județului Vrancea a fost făcută chiar pe 24 ianuarie! Oprișan nemulțumit de viitoarea destinație a edificiului!

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Așa e civilizat, la inaugurare să-i menționezi pe cei care și-au adus o contribuție la construcția respectivă. Pe de altă parte nu știu ce nu le convine PSD-iștilor în legătură cu destinația ?! Eu ca cetățean nu am profitat până acum în niciun fel de vreo lucrare sau achiziție făcută în timpul administrațiilor PSD ba chiar dacă ne gândim la Piața Unirii și Grădina publică am avut chiar dezavantaje. Cu deschiderea unei universități în acest imobil este pentru prima dată când văd un profit concret pentru focșăneni. Tinerii nu vor mai trebuie să cheltuie până la Iași sau București, se vor crea și niște locuri de muncă, se vor plăti și niște taxe locale, ș.a.m.d. Cu imobilele aflate în administrarea CJ pe vremea dumneavoastră ce ați făcut dom Oprișan ? Cu ce a ajutat Focșaniul de exemplu că țineți ditamai căsoaia vizavi de Rex goală ca să menționez doar unul dintre sediile PSD ? S-a săturat lumea de vrăjeală dom Oprișan, ori vă retrageți, ori treceți la muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.