VIDEO: Scandal de proporții în cartierul Obor din Focșani. Un polițist a fost lovit de scandalagii

0
536
A fost scandal, sâmbătă seara, în cartierul Obor din municipiul Focșani. Mai multe persoane de etnie rromă s-au luat la bătaie pe o stradă din nordul orașului. Unii dintre agresori aveau asupra lor cuțite și bâte.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție care au fost luate prin surprindere de scandalagii. Conform unor surse, un polițist, care a ajuns în zonă, îmbrăcat în civil, ar fi fost lovit în figură de o persoană aflată în grupul celor puși pe scandal. În zonă și-au făcut apariția mascații de la Serviciile de Acțiuni Speciale care au reușit să aplaneze conflictul. Este a doua bătaie în plină stradă, în mai puțin de o săptămână. Zilele trecute, mai multe persoane s-au luat la bătaie pe B-dul Unirii din Focșani. Trei persoane au ajuns la spital.

Ca și atunci, Inspectoratul de Poliție Vrancea încearcă să minimizeze gravitatea faptelor, transmițând informații care fac ca evenimentele să pară unele minore. Cât despre bătaia generalizată de sâmbătă seara, pana la acest moment IPJ Vrancea nu a comunicat nimic oficial. Singurul mesaj trimis prin purtătorul de cuvânt al instituție, până acum, a fost: “O să primiți buletin de presă”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.