VIDEO! Șeful administrației județene, Cătălin Toma, a făcut astăzi recepția lucrărilor de reabilitare și modernizare a Secției de pneumoftiziologie din Focșani

0
292

Președintele și vicepreședintele consiliului județean, Cătălin Toma și Ionel Cel-Mare, au recepționat vineri (12 august) o investiție extrem de importantă pentru întreg județul, anume modernizarea și reabilitarea Secției de Pneumoftiziologie din cadrul Spitalului Județean Vrancea, eveniment care s-a desfășurat în prezența managerului instituției medicale, Constantin Mîndrilă, și a echipei de conducere a secției. Investiția s-a ridicat la peste 2 milioane de euro, din care jumătate au fost bani europeni. În urma lucrărilor, clădirea cu 4 etaje a fost prevăzută cu lift și va fi dotată cu mobilier și aparatură medicală nouă. „Pot să vă spun că este un proiect pe fonduri europene. Consiliul Județean Vrancea a suplimentat fondurile la acest proiect tocmai pentru că nu era prevăzut un lift dar în acest moment problema este rezolvată. Să dea Dumnezeu ca acest spital să fie folositor județului nostru dar să avem cât mai puțini pacienți în acest imobil. Orice investiție în sănătate contează și reiterez faptul că de când sunt președintele consiliului județean am acordat o deosebită importanță atât sănătății cât și învățământului”, a spus șeful administrației județene, Cătălin Toma. Lucrările au mai presupus instalarea unor noi pompe de căldură și realizarea, în curând, unui branșament electric. Secția, cu o capacitate de 90 de paturi (60 pentru cronici și 30 pentru acuți), va putea găzdui primii pacienți în luna octombrie.

 

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.