VisitVrancea.ro, o platformă online realizată de consiliul județean pentru toți cei care vor să cunoască al Vrancei plai

0
165

Pentru a veni în sprijinul tuturor celor care vor să cunoască frumusețile județului nostru „atât din lăuntrul cât și din afara sa”, cum ar spune cronicarii, Consiliul Județean Vrancea a realizat o platformă online intitulată VisitVrancea.ro, ce poate fi accesată cu ușurință atât de pe telefonul mobil cât și de pe PC-ul de acasă. Inițiativa administrației județene este cu atât mai lăudabilă cu cât site-ul de care vorbim este practic un ghid care oferă informații prețioase pentru turiști: unde se pot caza și mânca, ce pot vizita și unde găsesc locuri de distracție pe gustul fiecăruia. Nu sunt uitate, evident, stațiunile montane, meșterii populari, producătorii locali și instituțiile de cultură. Tot aici găsiți detalii legate de muzee, case memoriale, lăcașe de cult și mausolee. Nu în ultimul rând, călătorul poate găsi pe VisitVrancea.ro calendarul evenimentelor care se află în curs de desfășurare în județul Vrancea, lucru extrem de important pentru cei care vor să asiste, de exemplu, la ritualul boteitului oilor din comuna Negrilești, eveniment se desfășoară anual în luna mai. Pe scurt, dacă ți-au propus să vizitezi Vrancea, atunci e musai să descarci aplicația din App Store sau Google Play ori poți accesa cu succes site-ul intrând pe internet și tastând visitvrancea.ro!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.