Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitatePrimăria Măicănești a finalizat lucrările de reabilitare a Monumentului Eroilor din localitate!

  Primăria Măicănești a finalizat lucrările de reabilitare a Monumentului Eroilor din localitate!

  Primarul comunei Măicănești, Răzvan Pascu, a anunțat finalizarea lucrărilor de reabilitare a monumentului dedicat eroilor români căzuți în războiul de Independență, celor care și-au sacrificat viețile pentru idealul neatârnării naționale pe câmpurile de luptă din Bulgaria în anii războiului ruso-româno-turc din 1877-1878.

  Înălțându-se distinct în peisajul rural, monumentul reprezintă o mărturie veșnică a curajului și devotamentului ostașilor români, procesul de reabilitare care tocmai s-a încheiat restabilind frumusețea și solemnitatea sa, redându-i capaitatea de a continua misiunea pentru care a fost creat: să întărească legătura comunității cu istoria și cu memoria sacrificiului suprem al strămoșilor.

  „Am ținut, în mod expres, să realizăm această investiție, întrucât le datorăm recunoștință veșnică celor care și-au dat viața pentru ca noi să trăim într-o țară liberă și independentă!”, a transmis primarul comunei Măicănești. Răzvan Pascu.

  Pe lângă reabilitarea și modernizarea monumentului a fost amenajat și parcul din centrul comunei, au fost create noi locuri de parcare și s-au reabilitat căile de acces către primărie. De asemenea, s-au instalat bănci și coșuri de gunoi și s-a montat un sistem de iluminare deosebit la monument.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...