„Zâna” Andreea Marin, alături de părintele Ștefan Argatu și de cadrele medicale de la Spitalul Județean

0
17629

Campania „Prețuiește Viața” s-a întors din nou în Vrancea,  cu daruri pentru aceste vremuri de pandemie. Cunoscuta Andreea Marin a fost chiar ieri, pe 1 mai, în Slobozia Ciorăști, dar și la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, unde a lăsat materiale de protecție, atât de necesare în lupta cu coronavirusul.

Maica Evstratia și raza de soare de pe chipul ei m-au primit ca o îmbrățișare. E mâna dreaptă a părintelui Ștefan Argatu, atât de iubit pentru o viata dăruită oamenilor și credinței, iar Mănăstirea Nașterii Maicii Domnului din Ciorăști Slobozia, care se ridică semeață spre cer zi de zi, e visul pe care îl visează împlinit. Părintele are 78 de ani și muncește să devină realitate. Tot acolo, în îngrijirea lor, se afla vârstnici singuri a căror familie au devenit, de ani buni. Către ei ne-am îndreptat azi, și apoi către Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani, a cărui soarta nu e prea fericită, de când virusul a pus stăpânire pe viețile multor oameni, din păcate.

Rodica Davidean de la Crucea Roșie Vrancea ne-a sprijinit în distribuția materialelor de protecție pentru personalul medical și la donația anterioara a Campaniei Prețuiește Viața de pe aceste meleaguri. Lucrurile nu au mers prea bine la spital de atunci încoace, de aceea medicul militar Alexandru Keresztes a fost adus să pună ordine în echipă, îmi povestește că disciplina e necesară acum mai mult ca oricând. Și orice sprijin contează”, scria aseară „Zâna” pe Facebook.

Până acum, „Prețuiește viața” a ajuns în zeci de spitale, orașe și localitățile mai mici din vecinătatea lor, grație celor peste 900.000 euro strânși din donații.

Cine vrea să se alăture campaniei, poate dona 2 euro prin SMS la 8825 – în rețelele Digi Mobil, Telekom România Mobile, Orange, Vodafone (doar pentru cei care locuiesc în România). Din străinătate se poate dona prin paypal.me/pretuiesteviata sau prin Revolut, precum și prin transfer direct în conturile Fundației Prețuiește Viața destinate Campaniei Prețuiește Viața de ajutorare în criza COVID-19:
Cont în RON: RO29BRDE445SV95792894450
Cont în USD: RO72BRDE445SV95793004450
Cont în EUR: RO63BRDE445SV95793184450
Beneficiar: Fundația Prețuiește Viața (strada Titu Maiorescu, Voluntari, județul Ilfov, cod poștal 077191)
Banca: BRD Dorobanti (Calea Dorobanților, nr 135, București)
Swift: BRDEROBU

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.