Incendiu la un adăpost de animale din Jariștea | Pompierii au reușit să salveze mai multe animale și păsări din fața flăcărilor

0
108

Pompierii militari au intervenit astăzi, 05 aprilie, pentru stingerea unui incendiu la un adăpost de animale în comuna Jariștea.  Apelul la numărul unic de urgență a fost primit în jurul orei 14:15 iar imediat spre locul indicat s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. În cooperare cu pompierii militari au acționat și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Jariștea cu 2 autospeciale de stingere. La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului ardeau generalizat 2 tone de deșeuri lemnoase, 1 tonă de porumb și 20 de panouri din lemn. Pompierii au intervenit prompt și au salvat 3 căței, 20 de iepuri și 50 de păsări. Totodată, datorită operativității cu care s-a acționat a fost salvat și adăpostul de animale aflat în imediata apropiere. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite în mai puțin de o oră. Cauza probabilă care a generat incendiul a fost foc în aer liber lăsat nesupravegheat. (ISU VRANCEA)

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.