UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT rutier la Obrejița. Una dintre victime, inconștientă

0
367

UPDATE 2:  Polițiștii au finalizat ancheta la fața locului. Conform acestora, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 55 de ani, ce se deplasa dinspre comuna Tâmboești către comuna Sihlea, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care se deplasa din direcția Rm-Sărat către Focșani. În urma impactului a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 29 de ani și a fiicei acesteia, în vârstă de 6 ani, ambele pasagere în primul autoturism.

UPDATE:  În accidentul de la Obrejița au fost implicate două autoturisme. Este vorba despre un Audi A6 înmatriculat în Germania și un VW Sharan înmatriculat în Vrancea. În urma coliziunii violente, VW-ul a ajuns pe marginea drumului unde a lovit o construcție de beton. O femeie de 30 de ani a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la Spitalul Județean din Focșani.

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe drumul european 85, la intersecția localității Obrejița cu DJ202E, care duce în localitatea Tîmboiești. În urma impactului două persoane au fost rănite. Una dintre victime este inconștientă. ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.