ULTIMA ORĂ! Florin Cîțu a demisionat din funcția de președinte PNL

0
246

Florin Cîțu și-a anunțat demisia din fruntea Partidului Național Liberal. Florin Cîțu, a ajuns, în cursul zilei de sâmbătă la sediul central al partidului, acolo unde a convocat pentru ora 12.00 o ședință a conducerii centrale în care să se discute despre situația tensionată din partid. „Aș fi vrut să îmi prezint demisia în fața colegilor, dar am depus-o la partid, pentru că ei nu au fost aici”, a spus Cîțu. La începutul acestei săptămâni peste 49 de președinți de filiale județene au semnat un document prin care îi cereau demisia acestuia din fruntea formațiunii politice. Conform surselor politice de la centru, la șefia PNL va fi instalat actualul premier Nicolae Ciucă, în timp ce în pentru funcția de secretar general este vehiculat numele lui Lucian Bode.

Joi, Biroul Politic Județean al PNL Vrancea l-a mandatat pe președintele Cătălin Toma să solicite convocarea Consiliului Național PNL.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.