UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Incident GRAV! Persoană găsită ÎMPUȘCATĂ, pe drumul spre Slobozia Cioraști

0
3752
UPDATE: Potrivit unor surse, victima a fost împușcată în zona inimii. Medicii de pe ambulanță au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar în zadar. Victima se afla într-un autoturism Mercedes, lovit în lateral. Un alt autoturism, Suzuki, de asemena lovit lateral, a fost abandonat în apropierea DN2, la aproximativ 500 de metri de locul în care a fost împușcat bărbatul. Posibil ca mașina abandonată să aparțină persoanei care a tras cu arma. Aceleași surse au precizat că victima este din Urechești.
ȘTIREA INIȚIALĂ: Desfășurare impresionantă de forțe la această oră în urma unui incident extrem de grav.

Potrivit unor surse, o persoană a fost găsită împușcată într-un autoturism, pe drumul care duce spre Slobozia Ciorăști. La fața locului sunt mai multe echipaje de poliție, procurori criminaliști, iar o parte din anchetatori ar căuta urme și pe câmp. Nu există nici o informație oficială despre acest incident, dar după modul în care se derulează ancheta nu este exclus ca la mijloc sa nu fie vorba despre o sinucidere, ci despre o crimă în stil mafiot. VOM REVENI CU DETALII!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.