ENET dă drumul la căldură

0
Din cauza temperaturile exterioare scăzute înregistrate în ultima perioadă, ENET SA Focșani anunță că începând cu seara zilei de 1 octombrie va începe să furnizeze căldură.

Pentru început, furnizarea energiei termice se va face doar noaptea, iar în funcție de evoluția vremii, în următoarele zile se va stabili un program de furnizare. Asociațiile de proprietari care nu doresc să beneficieze, deocamdată, de energie termică pentru încălzire pot să comunice acest fapt, în scris, societății ENET. Totodată, ENET Focşani anunţă că începând cu aceeaşi dată, 1 octombrie, se primesc cererile/declarații pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței conform O.G. nr. 27/2013 pentru modificarea şi completarea OUG nr. 70/2011.

“Cererile/declarații pe propria răspundere se depun însotite de acte doveditoare care atestă componența familiei și veniturile realizate de membrii acesteia, precum și acte doveditoare privind locuința sau bunurile deținute de aceștia până pe data de 20 noiembrie 2018, inclusiv, pentru a beneficia de ajutor începând cu luna noiembrie 2018. Pentru cererile depuse după această data, dreptul de ajutor se va acorda începând cu luna decembrie 2018”, se arată într-un comunicat de presă al ENET Focşani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here