Administrația județeană, în colaborare cu alte instituții ale statului, a acționat și acționează pentru a diminua efectele viscolului și ale căderii de zăpadă din ultimele 24 de ore. Astfel, s-a suplimentat numărul de utilaje, s-a acționat inclusiv cu freze, iar echipele Salvamont au intervenit și ele. În condițiile meteo extrem de dificile, facem tot ceea ce este omenește posibil pentru a veni în sprijinul celor rămași în trafic. Rugăm șoferii ca, de la caz la caz, să evite deplasările neesențiale, să conducă cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor, acolo unde s-au instituit restricții în baza stării de alertă în care ne aflăm prin decizia Guvernului.
Imediat ce vremea va permite, vom interveni și în zonele în care munca de astăzi a fost, parțial, în zadar, din cauza viscolului! Vă mulțumim pentru înțelegere! (comunicat Consiliul Județean Vrancea)
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.