Program de lucru normal la ghișeele pentru plata impozitelor și taxelor locale

0
80

Primăria Focșani anunță că se reia programul de lucru normal al Serviciului de impozite și taxe locale, atât la ghișeele din sediul de pe Dimitrie Cantemir, cât și la cel de pe Cuza Vodă. Despre ultimul ghișeu deschis, cel din incinta Tribunalului Vrancea, încă nu sunt asemenea vești, dat fiind că accesul în instanțe este în continuare restrâns.

Ca urmare a încetării stării de urgență de pe teritoriul României programul de lucru al Serviciului de impozite și taxe locale din cadrul Primăriei Municipiului Focșani, la sediul din B-dul. Dimitrie Cantemir nr. 1 Bis s-a modificat, după cum urmează:

Luni-Joi: 8.00 – 17.30
Vineri: 8.00 – 16.00
Sâmbătă: 9.00 – 11.00

De asemenea precizăm faptul că persoanele fizice și juridice își pot plăti taxele și impozitele locale, precum și taxele de înmatriculare-radiere mijloace de transport la punctul de lucru situat în str. Cuza Vodă nr. 56 (clădirea fostei coletării vamale) cu următorul program de lucru:

Luni-Joi: 8.00 – 15.00
Miercuri: 8.00 – 15.00/16.00 – 18.30
Vineri: 8.00 – 12.00”, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

ÎÎn același comunicat se arată și că termenul limită până la care pot fi achitate dările pentru primul semestru este 30 iunie, iar „toți cei care plătesc integral, până la această data, beneficiind de reduceri, după cum urmează:

• 10% persoane fizice;
• 5% persoane juridice;

Dragi focșăneni, vă reamintim ca aceste taxe pot fi achitate și ON-LINE foarte simplu. Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie doar să accesați site-ul www.ghiseul.ro, un astfel de link fiind disponibil și pe site-ul Primăriei Municipiului Focșani”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here