Adjud: fonduri pentru siguranța și viața cetățenilor. Primăria alocă bani pentru sisteme de supraveghere video și cumpărarea de echipamente medicale de strictă necesitate!

0
97

În cadrul unui proiect pentru reducerea criminalității și creșterea siguranței cetățenilor, municipalitatea adjudeană are în vedere modernizarea sistemului de supraveghere video din oraș dar și din localitățile aparținătoare. În acest sens, la ultima ședință a consiliului local, întâlnire care a avut loc joi, 29 septembrie, a fost aprobată lista cu investițiile finanțate de la bugetul local. În acest sens, va fi alocată suma de 60.000 de lei (cu TVA) pentru achiziționarea unor sisteme performante de supraveghere video care să contribuie la creșterea siguranței pe străzile din localitate. De asemenea, pentru Spitalul Municipal Adjud vor fi alocați 60.500 de lei, bani care vor asigura achiziționarea de echipamente medicale. Printre acestea se numără și 3 defibrilatoarea pe care instituția medicală le așteaptă de nu mai puțin 30 de ani: „Nu au fost alocate fonduri pe ultimii 30 de ani pentru categoria de investiții solicitată datorită lipsei de fonduri”, se arată în nota de fundamentare. Este foarte sigur că în urma achiziției defibrilatoarele de la Spitalul Adjud vor salva multe vieți.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.