Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateBani europeni pentru dotarea Școlii Gimnaziale din Bordești cu echipamente IT. Primarul Adrian Gavrilă a semnat...

  Bani europeni pentru dotarea Școlii Gimnaziale din Bordești cu echipamente IT. Primarul Adrian Gavrilă a semnat contractul de achiziție

  Primarul comunei Bordești, Adrian Gavrilă, a finalizat recent un pas semnificativ în implementarea proiectului de modernizare a infrastructurii educaționale locale. Vorbim despre semnarea contractului de achiziție publică pentru furnizarea de echipamente IT finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în baza unui proiect derulat cu bani europeni.

  Proiectul, intitulat – Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale „Învățător Gheorghe Asănache”, comuna Bordești, județul Vrancea – are ca obiectiv general îmbunătățirea condițiilor de studiu din instituția de învățământ. Această inițiativă vizează creșterea performanțelor elevilor, precum și prevenirea și reducerea abandonului școlar.

  Printre obiectivele specifice ale proiectului se numără modernizarea și dotarea sălilor de clasă cu mobilier și echipamente digitale de ultimă generație, precum și actualizarea tehnică, dacă putem spune așa, a laboratorului de informatică și cabinetului psihopedagogic.

  Echipamentele digitale incluse în acest proiect cuprind table interactive, laptopuri, tablete, imprimante multifuncționale și camere de videoconferință. Acestea vor aduce un suflu nou în procesul educațional, facilitând accesul la tehnologie și contribuind la dezvoltarea abilităților digitale ale elevilor.

  Prin semnarea acestui contract, comunitatea locală subliniază angajamentul său ferm față de educație și investiția în viitorul tinerilor săi, oferindu-le resursele necesare pentru a se dezvolta și a se pregăti pentru provocările unei lumi digitale în continuă schimbare.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...