Coronavirus Vrancea: 3 decese și alte 37 cazuri confirmate în ultimele 24 de ore

0
173

Alți trei vrânceni apar astăzi în raportarea autorităților în ceea ce privește decesele persoanelor infectate cu coronavirus, bilanțul total ajungând astfel în Vrancea azi la 281 de persoane care au pierdut lupta cu virusul. Totodată, în ultimele 24 de ore, alți 37 vrânceni au fost confirmați cu coronavirus, în urma efectuării a 227 de teste. La nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.719 cazuri noi de persoane infectate, toate fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În total, până astăzi, pe întreg teritoriul României au fost confirmate 654.007 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (7.204 din Vrancea), din care 586.764 de pacienți au fost declarați vindecați (6.572 din Vrancea). Însă alte 16.299 de persoane, din cele diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2, au decedat. „În intervalul 05.01.2021 (10:00) – 06.01.2021 (10:00) au fost raportate 121 de decese (77 bărbați și 44 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și București. Dintre acestea, 8 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, 7 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 23 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 46 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 37 decese la categoria de peste 80 de ani. 116 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, pentru 2 pacienți decedați nu au fost înregistrate comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent”, se arată în informarea Grupului de Comunicare Strategică.

Potrivit situației de azi, în Vrancea sunt carantinate la domiciliu 292 de persoane, 159 sunt izolate la domiciliu, iar 66 sunt în izolare instituționalizată. În ultimele 24 de ore, cadrele ISU și SAJ au desfășurat o serie de misiuni pentru transportul persoanelor suspecte sau confirmate. Astfel, ISU Vrancea a avut o misiune cu 3 pompieri și 1 ambulanță SMURD pentru transportul unei persoane suspecte Covid 19 de la domiciliul din Adjud, la UPU Focșani, dar și o misiune cu 3 pompieri și 1 ambulanță SMURD pentru transportul unei persoane suspecte Covid 19 de la domiciliul din Diocheți, comuna Movilița, la Spitalul Panciu. SAJ a desfășurat nu mai puțin de 9 astfel de misiuni, fiecare cu câte două cadre medicale și o ambulanță: pentru transportul unei persoane suspecte COVID – 19, de la UPU Focșani, la Secția Boli Infecțioase Focșani; pentru transportul unei persoane confirmate COVID – 19, de la Spitalul Militar Focșani, la Secția Boli Infecțioase; pentru transportul unei persoane suspecte COVID – 19, de la domiciliul din Focșani, la UPU Focșani; pentru transportul unei persoane confirmate COVID – 19, de la domiciliul din Focșani, la Secția Boli Infecțioase; pentru transportul unei persoane suspecte COVID – 19, de la domiciliul din Biliești, la UPU Focșani; pentru transportul a două persoane suspecte COVID – 19, de la domiciliul din Burca, comuna Vidra, la Secția Boli Infecțioase; pentru transportul unei persoane confirmate COVID – 19, de la UPU Focșani, la Secția Boli Infecțioase; pentru transportul a două persoane suspecte COVID – 19, de la Secția Boli Infecțioase, la domiciliul din Vidra, sat Burca; și pentru transportul unei persoane suspecte COVID – 19, de la UPU Focșani, la Secția Boli Infecțioase Focșani.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.