UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Accident rutier grav. O persoană încarcerată

0
550

accident

UPDATE: Apar noi informații în cazul accidentului de dimineață, de pe DN2 E85 în dreptul comunei Domnești. Două autoturisme un Volvo și un Audi s-au ciocnit frontal după ce conducătorul autoturismului Volvo care se deplasa dinspre Adjud spre Focșani a pătruns pe contrasens și a lovit autoturismul Audi care se îndrepta spre Adjud. În urma impactului șoferul mașinii Volvo a avut nevoie de echipajele de descarcerare după ce a rămas prins între fiarele contorsionate. Alte trei persoane, una din Volvo și două din Audi au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. Al treilea pasager din Audi, un minor s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.

Traficul în zonă s-a desfașurat cu dificultate, preț de aproape o oră. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate modul în care s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat de acesta.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp în comuna Domnești din Vrancea. Din primele informații, în accident au fost implicate douăa autoturisme. O persoană a avut nevoie de intervenția echipelor de descarcerare.

 REVENIM CU DETALII!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.