Vasile Chirilă, primarul comunei Biliești: „Votați candidații PNL la alegerile parlamentare, deoarece aceștia vor susține investițiile din comună”

0
134

Rezultatele guvernării PNL din ultimul an s-au văzut și în comuna Biliești unde, pe lângă investițiile în derulare, au fost începute alte proiecte care se vor concretiza în anii următori. Activitatea Ministerului Lucrărilor Publice s-a intensificat de când la conducerea sa se află Ion Ștefan, candidat pentru Camera Deputaților, iar rezultatele se văd și în investițiile aprobate pentru comuna Biliești. Compania Națională de Investiții va construi o sală de sport cu tribune cu o capacitate de 180 de locuri, care va fi folosită de elevi pentru competiții sportive și alte evenimente din comunitate. Pentru învățământ sunt prevăzute modernizarea și dotarea grădiniței și a școlii gimnaziale din Biliești, tot prin intermediul CNI. Proiectul de reabilitare a căminului cultural a fost terminat, iar în această lună se vor finaliza lucrările la centrul pentru recuperare neuromotorie. Primăria Biliești a depus în completare un proiect la CNI pentru dotarea acestui centru cu aparatură medicală. În comună vor continua și investițiile în infrastructură. După asfaltarea a 11 km de străzi, autoritățile locale au depus la CNI un nou proiect de modernizare a infrastructurii rutiere, pe o lungime de 8,2 km. Un alt proiect al administrației locale este modernizarea iluminatului public în toată localitatea, prin utilizarea lămpilor tip LED. Unul dintre cele mai importante proiecte ale Primăriei Biliești este alimentare cu gaze a comunei, pentru care se va cere finanțare de la Ministerul Fondurilor Europene.

Le mulțumesc cetățenilor că au avut încredere în candidații PNL la alegerile locale și m-au ales din nou în funcția de primar. Și la alegerile parlamentare fac apel către locuitorii comunei Biliești să îi susțină pe candidații PNL Vrancea la Camera Deputaților și la Senat, deoarece aceștia au arătat că susțin dezvoltarea și modernizarea județului și ne vor ajuta să finalizăm investițiile la care lucrăm în comună”, a declarat Vasile Chirilă, primarul comunei Biliești. (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.